antos Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Nick: EDR Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Na serwerze czasami panuję chaos, ludzie puszczają muzykę, wyzywają się, kampią, jest to już nie do wytrzymania. Dlatego też postanowiłem pomóc by ten serwer coraz bardziej odwiedzany przez inne osoby Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na only awp, oraz hns#2 Jak długo gram w CS:GO?: 1428 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 17-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/EDR/185.40.196.238:30025/, wiem mała aktywność, ale poprawię, tylko przez te atmosferę nie da się nabić tych godzin Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/GrafikEDR/ Mikrofon: Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 CringeLord NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Popraw aktywność a tak to wszystko ok Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 na Nie Popraw troche 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Aktywność lepsza od większości Adminów na AS podejrzewam. Jestem na nie, nie chce mi się tłumaczyć lecz wiedz, że nie sugeruję się Twoim "zachowaniem" tutaj. (Nie pisz do mnie o to, bo i tak Ci nie odpowiem na to pytanie dlaczego nie). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Sorki ,ale jak na razie jestem na nie Powody by @ raveN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Szanse można dać na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 50 minut temu, Multi napisał: CringeLord Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Proste, NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Not Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ogarnij zachowanie i wtedy składaj podania. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Hmm . Dorzucam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi