easyy Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Propozycja to: Pokazywanie ile już rozdałeś repek w dniu (nie wiem jak to nazwać xd) Treść: chyba nie muszę zbytnio się rozpisywać i tłumaczyć o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Fajny pomysł na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Da 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarKI Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 nie ma potrzeby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 jestem Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejeshi Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 jest to na większości forum, tutaj tego brakuje. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Było już https://forum.arenaskilla.pl/topic/107-nowe-forum-nowe-propozycje/?page=3 Ino na tak, skoro dla tak wielu osób będzie to coś przydatnego. Dla mnie osobiście jest to kompletnie niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 https://invisioncommunity.com/files/file/9300-gs-reputation-points-left/ Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Yass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Mówiłem kiedyś o tym dla @Avgariat, twierdzi że to zjebanie wygląda na naszym stylu jakiś licznik. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 13 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Propozycja została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi