H3AD Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nick: `H3AD# Nick oskarżonego: Call Me Maybe Opis sytuacji: Napisałem "po c*j masz vpn jesli banuja ciebie na steamid" te słowo c*j napisałem normalnie, nie jak tu (niechce dostać warna( ͡° ͜ʖ ͡°)). Jeśli dobrze pamiętam to jest zakaz nadmiernego przeklinania, a napisałem to raz. (CHYBA XDDDD) Dowody: 14.01.2019 13:40 https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=7327 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jeśli napisałeś to raz to nie miał prawa ci dać muta, napiszę do Call Me Maybe i dowiem się czy było tak jak napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Sam fakt że napisał to zachowanie braku kultury z jego strony. Na serwerze byłem sam z Krzychem i trudno było nam opanować serwer przy około 20 osobach (przynajmniej w moim odczuciu), dlatego nie zapamietywałem komu dawałem ostrzeżenie a komu nie dlatego pewnie dostałeś. Jeżeli napisałeś to tylko raz to przepraszam, ale w takim "chaosie" trudno jest zapamiętywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 @`H3AD# tylko raz przeklną na czacie, ale na serwerze sporo wtedy się działo np: puszczanie muzyki, przeklinanie przez inne osoby itp. @CallMeMaybe przez ten chaos myślał, że @`H3AD# już przeklinał. Jak dla mnie Nawet nie powinien dostać upomnienia. Poza tym jest to tylko 30 min... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Admin miał prawo się pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi