Zygdzio Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Nick: Marcelo_ O_o Neo Nick oskarżonego: Dominik(ma na ArenaSkilla.pl-Admin)Opis sytuacji: Admin en zbanował mnie na godzine wczesniej podczas gdy gadałem z kolegą a teraz dał mi na 6 h za kulturka, co 2 slowo "kurwa" xD Serwer: Retake #1Dowody: Z wczoraj to był Krypa Margon player jeszcze jeden kolega krypy i admin który mnie mnie odciszył kiedy Dominik mnie zmutowął po powiedziałem cos wstulu ua jak zabiłem więc xD https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=marcelo&advType=name 15.05.2019 22:19 16.05.2019 16:21 (dwa demka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Godzinny mapy wzór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maran Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 A więc tak Wchodzę na server a typek do mnie co drugie słowo mówi "KURWA" dostał wczoraj bana za kulture ( mam ssy ) dziś wchodze co 2 słowo takie rzeczy to co mogę zrobić skoro człowiek nie potrafi się uspokoić ? SS dodaje do tego koma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Dzięki dzięki fajne ssy ale chciał bym wiedzieć godzinne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maran Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Multi napisał: Dzięki dzięki fajne ssy ale chciał bym wiedzieć godzinne Wczoraj dostał chłop bana na godzinkę jako ostrzeżenie za to co własnie pisał jak widać na ss dzisiaj jak wyżej napisałem nie potrafi się normalnie wypowiadać tylko wchodzę odrazu do mnie z tekstami, że taki admin to kurwa i tym podobne, człowiek nie ma w ogóle kultury więc dostał na 6 godzin może po tym banie coś mu się włączy i się uspokoi Edytowane 16 Maja 2019 przez Minik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 7 minut temu, Minik napisał: Wczoraj dostał chłop bana na godzinkę jako ostrzeżenie za to co własnie pisał jak widać na ss dzisiaj jak wyżej napisałem nie potrafi się normalnie wypowiadać tylko wchodzę odrazu do mnie z tekstami, że taki admin to kurwa i tym podobne, człowiek nie ma w ogóle kultury więc dostał na 6 godzin może po tym banie coś mu się włączy i się uspokoi Fajnie ale @ Multiprosi o czas i mape. Podaj moze???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 @ MultiMapa odnośnie drugiego bana (360 minut) to de_train z godziny 16:21, bo sam byłem na tej mapie. Potwierdzam, że gracz nazwał Admina "je*anym idiotą" czy coś takiego i trochę sobie poprzeklinał . Co do bana na godzinę był to dzień: 15.05.2019 godz. 23:19 Nie wiem jak odnośnie tej sytuacji: 59 minut temu, Marcelo napisał: Z wczoraj to był Krypa Margon player jeszcze jeden kolega krypy i admin który mnie mnie odciszył kiedy Dominik mnie zmutowął po powiedziałem cos wstulu ua jak zabiłem więc xD Bo @Marcelonie podaje daty, a w SB nie ma żadnego mute, który został zdjęty przez Admina. Może się wypowiesz @Marcelokiedy zdarzył się ten mute? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maran Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Jak Dla mnie temat do zamknięcia, są ssy, są ludzie którzy potwierdza moim zdaniem ban słuszny. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Admin dostał permanentnego bana na serwery naszej sieci w związku z grą na aktywnym permie. Czekamy teraz tylko na zabranie uprawnień Administratora przez czarnych. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi