Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga Dominik

Udostępnij

Zygdzio

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Marcelo_ O_o Neo <3

Nick oskarżonego: Dominik(ma na ArenaSkilla.pl-Admin)
Opis sytuacji: Admin en zbanował mnie na godzine wczesniej podczas gdy gadałem z kolegą a teraz dał mi na 6 h za kulturka, co 2 slowo "kurwa" xD

Serwer: Retake #1
Dowody: Z wczoraj to był Krypa Margon player jeszcze jeden kolega krypy i admin który mnie mnie odciszył kiedy Dominik mnie zmutowął po powiedziałem cos wstulu ua jak zabiłem więc xD

https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&amp;advSearch=marcelo&amp;advType=name

15.05.2019 22:19

16.05.2019 16:21

(dwa demka)

A więc tak :) Wchodzę na server a typek do mnie co drugie słowo mówi "KURWA" dostał wczoraj bana za kulture ( mam ssy ) dziś wchodze co 2 słowo takie rzeczy to co mogę zrobić skoro człowiek nie potrafi się uspokoić ? SS dodaje do tego koma :D

marcelo ban 1h v1 15.05.2019.jpg

marcelo ban 1h v2 15.05.2019.jpg

3 minuty temu, Multi napisał:

Dzięki dzięki fajne ssy ale chciał bym wiedzieć godzinne :pepeL: 

Wczoraj dostał chłop bana na godzinkę jako ostrzeżenie za to co własnie pisał jak widać na ss :D dzisiaj jak wyżej napisałem nie potrafi się normalnie wypowiadać tylko wchodzę odrazu do mnie z tekstami, że taki admin to kurwa i tym podobne, człowiek nie ma w ogóle kultury więc dostał na 6 godzin :) może po tym banie coś mu się włączy i się uspokoi 

Edytowane przez Minik

7 minut temu, Minik napisał:

Wczoraj dostał chłop bana na godzinkę jako ostrzeżenie za to co własnie pisał jak widać na ss :D dzisiaj jak wyżej napisałem nie potrafi się normalnie wypowiadać tylko wchodzę odrazu do mnie z tekstami, że taki admin to kurwa i tym podobne, człowiek nie ma w ogóle kultury więc dostał na 6 godzin :) może po tym banie coś mu się włączy i się uspokoi 

Fajnie ale @ Multiprosi o czas i mape. Podaj moze????

• Smutne. 2

@ MultiMapa odnośnie drugiego bana (360 minut) to de_train z godziny 16:21, bo sam byłem na tej mapie. Potwierdzam, że gracz nazwał Admina "je*anym idiotą" czy coś takiego i trochę sobie poprzeklinał . Co do bana na godzinę był to dzień: 15.05.2019 godz. 23:19

Nie wiem jak odnośnie tej sytuacji: 

59 minut temu, Marcelo napisał:

Z wczoraj to był Krypa Margon player jeszcze jeden kolega krypy i admin który mnie mnie odciszył kiedy Dominik mnie zmutowął po powiedziałem cos wstulu ua jak zabiłem więc xD

Bo @Marcelonie podaje daty, a w SB nie ma żadnego mute, który został zdjęty przez Admina.

Może się wypowiesz @Marcelokiedy zdarzył się ten mute?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności