Edhek Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 @ neo Wcześniej napisał "sprawdzanie kandydatów na adminów" to dużo sprawdzania ale można zrobić specjalną range np... inspektor byłoby takich z 10 to sprawdzanie kandydatów byłoby łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 nie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Inspektor? XDD Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 normalnie nie lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jeden wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jaki to ma sens? Osoby z SM 2/10 sprawdzałyby znajomość osób z sm 4/10? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 bez kitu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jestem na nie! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 To może od razu zróbmy "Inspektor Gadżet". Jestem na nie, ciężko mi jest nawet sobie takie coś wyobrazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Widzę, że nieźle lecimy z kreatywnością... Taka ranga nie ma sensu zwyczajnie dlatego, że nie mam żadnej pewności, że nasz Inspektor będzie obiektywnie oceniał adminów. W rezultacie muszę weryfikować czyjąś weryfikację, co jest identyczne do skarg. Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi