SebOwieczka Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Propozycja to: Zmiana mylących poleceń Treść: Na serwerze istnieje taka niepisana zasada, że jeśli CT narysuje linie cyjanowym markerem i powie przykładowo: "Po otwarciu cel ustawiacie się na niebieskim markerze", to więzień musi zostać w celi. Ten kto wejdzie na marker jest do odstrzału. Jak dla mnie, zabijanie za takie coś to freekill, a to dlatego, że:Cyjan (gr. κυανoῦς 'niebieski') – odcień niebieskiego, blady i spłowiały; można go określić jako szarobłękitny lub sinoniebieski. Do tego, cyjanowy poniekąd jest w zakresie długości fal, czyli najmniejszej odległości między dwoma punktami o tej samej fazie drgań Niebieski ~ 450-500 nm Cyjanowy ~ 500 i 500+ nm To jest tylko przykład, wiadomo że jest ich więcej, nawet lepszych, ale ten mnie zainspirował, bo najczęściej go się używa. A więc pod względem fizycznym (naukowym), oraz z samego faktu, że 95% graczy jb to płeć męska (którzy jak wiadomo, nie rozróżniają kolorów w przeciwieństwie do kobiet), proponuje to zmienić ^_^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Nw po co to piszesz, jesli tak myslisz to banuj i tyle. Na tak jesli to cos zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Jestem na tak, ale jeżeli chodzi moje zdanie to chyba nie jest to jakoś specjalna wymagana rzecz do regulaminu, po prostu upominaj/ctbanuj ctków którzy zabijają za pójście na kolor, który jest odcieniem innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Jestem Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Niepotrzebne do regulaminu bardziej już punkt do regulaminu:zakaz mylenia terrorystów markerem, ale jesli to co napisales ma coś zmienić to jestem: Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Jestem zdania @ raveN Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 W dniu 9.05.2019 o 15:14, SebOwieczka napisał: Do tego, cyjanowy poniekąd jest w zakresie długości fal, czyli najmniejszej odległości między dwoma punktami o tej samej fazie drgań Good one. Połowa forum goog`luje, co właśnie przeczytali. Co do tematu, to można ograniczyć mylenie do odcieni, ale decyduje i egzekwuje @ Yamakashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Ostania aktualizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi