brogiospoko Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Nick: BrogioWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wiem że jestem troche tilted ale jeśli trzeba to potrafię się zachować. Przebywam na tym TeamSpeak'u 5-8h dziennie,no poprostu chce pomóc Administracji tego serwera.Doświadczenie w adminowaniu: Byłem jakiś czas Administratorem na jednym TeamSpeak'u.Mikrofon: Jasna sprawa,TakSteam: https://steamcommunity.com/id/brodzikk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Chyba sobie żarty robisz NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem na Tak! Jest na nim cały czas i według mnie zasługuje na taką range więc siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem na nie, ostatnimi czasy wydaje się być bardzo niedojrzały i nieogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 4 minuty temu, raveN napisał: Jestem na nie, ostatnimi czasy wydaje się być bardzo niedojrzały i nieogarnięty. Zgadzam się,lecz chcę się wykazać z jak najlepszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Drogi kochany Brogiu, jak to czytasz... to zrozum... ZACZNIJ SIĘ ZACHOWYWAĆ JAK NORMALNY CZŁOWIEK! a dopiero potem napisz podanko. Także zabierz swoje szanowne cztery litery i sio aż nie zmądrzejesz! NOPE NOPE NOPE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Nie no na admina teamspeaka trzeba miec chyba wiecej lat niz 15 Na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem na Tak może jest Trochę Toxic ale zmieni swoje zachowanie dajmy mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 XDXDXDXDXDXDXDXD NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 yama wypije łomżę i ci da admina :)) na nie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Z miejsca takie coś odrzucajcie, proszę Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toadie Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 na tak wiem że brogio ma swoie "odpały" ale wiem że on sie na to miejsce nadaje i wierze że mu sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem na nie widziałem na jb twoje zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jestem Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jestem Na TAK Moze ma swoje odpały ale jak trzeba jest ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Było nie być zjeb*em, na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Wielkie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 XDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Na nie, po co tyle adminow? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Cytat no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi