raven Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Propozycja to: Zmiana banerów serwerów znajdujących się na stronie tytułowej. Treść: Na stronie tytułowej, jak zjedziemy w dół do "Publicznych Serwerów" można znaleźć stare 1v1#1 i Only Mirka. Zalecam zmienić na banery GT z obecnych serwerów JB i Only Mirage, aby chociaż trochę pasowało do: Cytat Otwarta, aktywna społeczność zarówno na forum jak i na serwerach, które są ciągle pełne Mimo tego, że do "ciągłej pełności" jest daleko. Również DeathRun+Klasy [V1] proponuję zmienić na HNS #2, bo też gra tam więcej osób. ^v^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Pewnie i tak na to nikt nie patrzy ale czemu nie Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Wyrzuciłem całkowicie, bo mi nie pasowało do strony. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi