Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na dużą ilość osób

Udostępnij

MiczuMily

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś to czyta to nie byłem ja! 

I tak wgl j**** konfidentów. 

• Smutne. 3
  • Haha! 2
konfident jakiejś instytucji, np. policji, to ktoś, kto — zwykle za pieniądze lub dla jakichś innych korzyści — przekazuje pracownikom tej instytucji informacje o osobach ze swojego otoczenia bez wiedzy tych osób; używane z silnym zabarwieniem negatywnym Takie teksty zostaw dla siebie :)

Przez Secret_Service,

Dobra a więc tak

MICZUSRICZU:

Podpierdalanie kolegów z celi i bycie frajerem - Perm Ban na jb oraz przymusowy CHUJ W DUPALA  (DO NADANIA)

KOLEDNIK33:

Za wyznanie prawdy, szczerość oraz nazywanie rzeczy po imieniu otrzymuje 50 tysięcy fajek. (DO NADANIA)

RUDZIXLIVE$$$:

Ma w 100% rację, dobrze prawi lecz uchylam się od wręczenia jakiejkolwiek nagrody dla gracza, gdyż jest rudy, (NADANE)

Proszę, aby UBT SKANER osobiście wykonał karę, którą nałożyłem na gracza MICZUSRICZU.

Pozdrawiam

DejWId PaSiEk

• Smutne. 5
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 4
Wulgarność, spam

Przez Secret_Service,

† MóW Mi KRZYCHU † - mute na 7d za obrazę przez całą mapę i nadużywanie mikrofonu x1000 (NADANE)

Strusiuuu - prowokacja więźniów, celowy fk, przeszkadzanie w prowadzeniu x2, zabijanie guzikiem innych ct, nadużywanie mikrofonu x2. Ctban 300 min, mute 12h

† MóW Mi CZARNULKA † - celowy fk, przeszkadzanie w prowadzeniu, zabijanie się na życzeniu. ctban 200 min

RudzixLive$$$ - przeszkadzanie w prowadzeniu, prowokacja więźniów, nadużywanie mikrofonu x1000. Mute 7d, ctban 120 min  (NADANE)

KennnyZeZ - ban na 14d za MK na głównym koncie ban na 7d. Na głównym koncie też przedłużam na 14d. (Kubuś) (NADANE)

KrzysPL - mute na 12h nadużywanie mikrofonu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności