MiczuMily Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Nick: MiczuMiły Nick oskarżonego: Ludzie na demku Opis sytuacji: Ciągłe wyzywanie praktycznie non stop Serwer: JailBreak Dowody: Demko mapa jb_summer_xmas_v1 godzina jakoś 19:45 dnia 6 maja 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 nienawidze cie konfidencie 3 5 Super. Następnym razem warn. Przez Secret_Service, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jeśli ktoś to czyta to nie byłem ja! I tak wgl j**** konfidentów. 3 2 konfident jakiejś instytucji, np. policji, to ktoś, kto — zwykle za pieniądze lub dla jakichś innych korzyści — przekazuje pracownikom tej instytucji informacje o osobach ze swojego otoczenia bez wiedzy tych osób; używane z silnym zabarwieniem negatywnym Takie teksty zostaw dla siebie :) Przez Secret_Service, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Zgadzam się z kolegami wyżej popieram zdanie i elo benc 3 https://forum.arenaskilla.pl/topic/3133-skarga-na-duza-ilosc-osob/?tab=comments#comment-29897 Przez Secret_Service, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 No to sie ładnie dzieje a mnie tam nie ma :(( 3 Nie wnosisz nic nowego do tematu. Spam! Przez Secret_Service, 6 Maja 2019, edytowane 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Nie masz gościu co robić 1 raz na jb z drv1 i piesz skarge gościu opanuj się wyjdz z serwera i idz se wyjdz na świeże powietrze myślisz że ubt nie ma.co robić yylko oglądać demka z csgo. 2 1 2 3 Nie wnosisz nic nowego do tematu. Spam! Przez Secret_Service, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 +1 2 2 Nie wnosisz nic nowego do tematu. Spam! Przez Secret_Service, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 +2 1 2 Nie wnosisz nic nowego do tematu. Spam! Przez Secret_Service, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 na tak 3 2 Spam! Przez Secret_Service, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 nie wyzywaj micza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Michal nic nie wnosisz do tematu spam. XD 2 Ty też. Spam! Przez Secret_Service, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 xd 3 1 Skoro wszyscy dostali notkę, no to Ty też. Spam. Przez raven, 6 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DejwidPasiek Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Dobra a więc tak MICZUSRICZU: Podpierdalanie kolegów z celi i bycie frajerem - Perm Ban na jb oraz przymusowy CHUJ W DUPALA (DO NADANIA) KOLEDNIK33: Za wyznanie prawdy, szczerość oraz nazywanie rzeczy po imieniu otrzymuje 50 tysięcy fajek. (DO NADANIA) RUDZIXLIVE$$$: Ma w 100% rację, dobrze prawi lecz uchylam się od wręczenia jakiejkolwiek nagrody dla gracza, gdyż jest rudy, (NADANE) Proszę, aby UBT SKANER osobiście wykonał karę, którą nałożyłem na gracza MICZUSRICZU. Pozdrawiam DejWId PaSiEk 5 1 4 Wulgarność, spam Przez Secret_Service, 7 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 † MóW Mi KRZYCHU † - mute na 7d za obrazę przez całą mapę i nadużywanie mikrofonu x1000 (NADANE) Strusiuuu - prowokacja więźniów, celowy fk, przeszkadzanie w prowadzeniu x2, zabijanie guzikiem innych ct, nadużywanie mikrofonu x2. Ctban 300 min, mute 12h † MóW Mi CZARNULKA † - celowy fk, przeszkadzanie w prowadzeniu, zabijanie się na życzeniu. ctban 200 min RudzixLive$$$ - przeszkadzanie w prowadzeniu, prowokacja więźniów, nadużywanie mikrofonu x1000. Mute 7d, ctban 120 min (NADANE) KennnyZeZ - ban na 14d za MK na głównym koncie ban na 7d. Na głównym koncie też przedłużam na 14d. (Kubuś) (NADANE) KrzysPL - mute na 12h nadużywanie mikrofonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Od kiedy mozesz mi przedluzac bana na glownym koncie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi