Esper Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Większość twoich prac nie różni się niczym niż tylko obrazkiem który edytujesz, napisy prawie wszędzie robisz w ten sam sposób oraz tak jak napisał tosiek za duzo dajesz cieni Na Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 DAJE NOWE 1 Łącze dwa posty w jeden. Przez raven, 5 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Te pracy mają dużo cieni i wogule te prace są zrobione na odwal na nich/nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem na tak mi sie podobają twoje prace są fajen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajlandoo Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ja was ludzie nie rozumiem, dajecie tak grafikowi który jedyne co zrobił to napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 1 minutę temu, Rick Grimes napisał: Ja was ludzie nie rozumiem, dajecie tak grafikowi który jedyne co zrobił to napis nie wypowiadaj sie pod swoimi podaniami w taki sposób psujesz sobie reputacjie taki protip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jestem na Ponieważ naprawdę robisz fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi