Boruś Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nick: ill-bred Wiek: 14 3 najlepsze prace: 1. https://imgur.com/U99ZEye 2. https://imgur.com/a/G8iJLGw 3. https://imgur.com/EK0PVV2 4. https://imgur.com/8XowpWM 2 linki do wykonanych zleceń: 1. 2. Program, w którym pracuję: Photoshop CS6, Adobe Illustrator Doświadczenie w grafice: Około rok bycia grafikiem na tym forum, robienie grafik mniejszym youtuberom, ogółem około 2 lat zabawy Coś o sobie: Tak szybko i zwięźle, interesuję się grafiką komputerową. Zdaje mi się że najlepiej mi wychodzą sygnatury, bannery, mascot loga i większe prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na tak, wiek , ładne oraz estetyczne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ładne prace, na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na TAK. Całkiem ładne i nieskomplikowane grafiki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Bardzo ładne prace twoje kolego JESTEM NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 jestem na tak, ladne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak, powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RLING Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Byłeś grafikiem i robiłeś spoko pracę. Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak, w porzadku prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ładne pracę, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 prace wporządku na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 +ładne prace +doświadczenie Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dominika jeszcze nie odebrała rangi ;/ Ale jestem na tak ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Brak miejsc // Dominika jeszcze nie odebrała rangi. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi