kolednik33 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Nick: kolednik Nick oskarżonego: Multi Serwer: Forum Opis sytuacji: Została napisana skarga, na jakiegoś typa który był bez mikrofonu na jailbreaku w ct; Multi rozpatrywał tą skarge i oglądając demko rzekomo wchodziłem na tekstury , za co dostałem niesłusznego bana. Obejrzałem demko z tej mapy, na której deshayier puszczał bindy, wchodził na tekstury i on nie został ukarany. Jak dla mnie jest to faworyzacja i taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Serwer: Jailbreak,forum Dowody: Demko z mapy jb_dust_final2 ok. 19:30 16.04.2019, oraz skarga https://forum.arenaskilla.pl/topic/2626-przyjetaskarga-jawel73/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Przepraszam bardzo lecz musiałem wyjść z domu szukałem tylko momentu gdzie tamten gracz wchodził do CT i ,, próbował '' próbował prowadzić bez mikrofonu zaraz zobaczę całą mapę jeśli był tak jak jest z Deszą to nadam mu odpowiednie kary itp \ Przepraszam cię za to! Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Już wiem o co chodzi z TxT jeśli jesteś w CT to gracze którzy wejdą w Lawę na Deathrunie nie giną i zapadają się pod nią co nie oznacza że z twojej strony OD RAZU powinieneś się wpisać killa w konsoli , Więc to jest bugowanie mapy! Dobra co do reszty wesołej ekipy : DeszaBLEBLE - Mute na dzień za używanie bindów z PAULĄ O KTÓREJ JEST MOWA PO RAZ ENTYENTYENTY ( nadane ) Olkowski122 - mute na 1h za nadużywanie mikrofonu bez mutacji ( do nadania ) Kenzie - mute na 1h za nadużywanie mikrofonu bez mutacji ( do nadania ) Teraz mapa została obejrzana do końca przepraszam za te ostatnie skargi na mą osobę już tych skarg nie będzie! A więc dajcie mi iść spać bo umieram BTW. Czarni jeśli będziecie to patrzeć radzę coś zrobić z tymi bindami Pauli bo robi się plaga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Każdemu zdarza się coś pominąć, osoby "faworyzowane" zostały ukarane, więc po problemie. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi