Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Skarga

Udostępnij

kolednik33

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: kolednik
Nick oskarżonego: Multi
Serwer: Forum
Opis sytuacji: Została napisana skarga, na jakiegoś typa który był bez mikrofonu na jailbreaku w ct; Multi rozpatrywał tą skarge i oglądając demko rzekomo wchodziłem na tekstury , za co dostałem niesłusznego bana. Obejrzałem demko z tej mapy, na której deshayier puszczał bindy, wchodził na tekstury i on nie został ukarany. Jak dla mnie jest to faworyzacja i taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.
Serwer: Jailbreak,forum
Dowody: Demko z mapy jb_dust_final2 ok. 19:30 16.04.2019, oraz skarga https://forum.arenaskilla.pl/topic/2626-przyjetaskarga-jawel73/

Przepraszam bardzo lecz musiałem wyjść z domu szukałem tylko momentu gdzie tamten gracz wchodził do CT i ,, próbował '' próbował prowadzić bez mikrofonu zaraz zobaczę całą mapę jeśli był tak jak jest z Deszą to nadam mu odpowiednie kary itp \

Przepraszam cię za to!

Edytowane przez Multi

Już wiem o co chodzi z TxT jeśli jesteś w CT to gracze którzy wejdą w Lawę na Deathrunie nie giną i zapadają się pod nią co nie oznacza że z twojej strony OD RAZU powinieneś się wpisać killa w konsoli , Więc to jest bugowanie mapy!

Dobra co do reszty wesołej ekipy : 

DeszaBLEBLE - Mute na dzień za używanie bindów z PAULĄ O KTÓREJ JEST MOWA PO RAZ ENTYENTYENTY ( nadane )

Olkowski122 - mute na 1h za nadużywanie mikrofonu bez mutacji ( do nadania ) 

Kenzie - mute na 1h za nadużywanie mikrofonu bez mutacji ( do nadania ) 

Teraz mapa została obejrzana do końca przepraszam za te ostatnie skargi na mą osobę już tych skarg nie będzie!  

A więc dajcie mi iść spać bo umieram :peposleep:

BTW. Czarni jeśli będziecie to patrzeć radzę coś zrobić z tymi bindami Pauli bo robi się plaga! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności