Studziak Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nick: Studziak Nick oskarżonego:Zerdix Serwer: JB Opis sytuacji: Administrator o nicku zerdix faworyzuje innych graczy dając im same ostrzeżenia, a natomiast np. mi dawał bez żadych ostrzeżeń. Dostałem mute za prowokacje a sekundę wcześniej cinek prowokował kolendnika by obstawił fajki, po nim powiedziałem prześmiewczo, że nie podpuszczam go ale nie skoczy na główke z mostu i dostałem mute. Gdy dalej Admin zerdix rozdawał ostrzeżenia zacząłem go wyzywać na vip chacie i gdy to zauważył dostałem PERNAMENTNEGO BANA. Dla mnie taka osoba nie zasługuje na admina Serwer: JB Dowody:demko z mapy jb_buyukisyan_dark godzina ok. 23:10 i screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) dodam link do bana: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:441536351&advType=steamid&Submit + mapa: th_boxer czy jakoś tak (przed tą mapą) Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Studziak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Po pierwsze napisałem na msay'u o kulturę i nic sobie z tego nie zrobiłeś tylko zacząłeś przeklinać i dostałeś gaga, po czym prowokowałeś mnie gdy ostrzegałem chyba getpower'a o kulturę to mówiłeś ..o kulturka, kulturka, kulturka" Tam żadnej faworyzacji nie było bo dostałeś ostrzeżenie jak każdy inny, a perma nie dałem Ci ja tylko Mistrzu Arab przez przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Teraz, ✪ Zerdix napisał: Po pierwsze napisałem na msay'u o kulturę i nic sobie z tego nie zrobiłeś tylko zacząłeś przeklinać i dostałeś gaga, po czym prowokowałeś mnie gdy ostrzegałem chyba getpower'a o kulturę to mówiłeś ..o kulturka, kulturka, kulturka" Tam żadnej faworyzacji nie było bo dostałeś ostrzeżenie jak każdy inny, a perma nie dałem Ci ja tylko Mistrzu Arab przez przypadek. kulturka mówiłem 5 min wcześniej a mówiłeś że chodzi o prowokacje ja to zostawiam dla UBT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Było ffa i miałem dać CI mute jak stałem na środku mapy? Poczekałem, aż zginąłem i CI nadałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Przez pomylke dalem studziakowi perma, gdy mialem mu wpisac bana na serwer za naduzywanie u@ i vip czatu na mapie jb_buyukisyan_dark, poniewaz sytuacja sie notorycznie powtarzala na tej i poprzedniej mapie studziak spamil na u@ wyzywajac zerdix'a, wiec mialem mu wpisac bana ,lecz najwyrazniej cos zle napisalem coz gracz dostal chwilowo perma, ale pozniej jak najzloczniej odbanowalismy go . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Mistrzuu Arab napisał: Przez pomylke dalem studziakowi perma, gdy mialem mu wpisac bana na serwer za naduzywanie u@ i vip czatu na mapie jb_buyukisyan_dark, poniewaz sytuacja sie notorycznie powtarzala na tej i poprzedniej mapie studziak spamil na u@ wyzywajac zerdix'a, wiec mialem mu wpisac bana ,lecz najwyrazniej cos zle napisalem coz gracz dostal chwilowo perma, ale pozniej jak najzloczniej odbanowalismy go . W czasie mojej gry wczoraj nigdy nie napisałem nic na u@ pisałem na u* czyli czacie dla vipów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jak bys niby tego nie robil to bym nie probowal ci wlepic bana za naduzywanie u@ i jeszcze wyzywanie na nim zerdixa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wyzywałeś i spamiłeś, na u@ albo chat vip, co to za róźnica, jeżeli i tak powinieneś zostać ukarany? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 24 minuty temu, ✪ Zerdix napisał: Wyzywałeś i spamiłeś, na u@ albo chat vip, co to za róźnica, jeżeli i tak powinieneś zostać ukarany? No z ciebie taki admin nie nie wiesz jaka jest różnica między VIP chatem a u@. Nie ośmieszaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wiem jaka jest różnica między chatem do admina, a vipa tylko nie ma różnicy gdzie to pisałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dobra jest wszystko ogarnięte : Zerdix nie musiał dawać ci ostrzeżenia iż byłeś kilkukrotnie karany np. http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=studziak&Submit=Szukaj więc w takim razie Admin dał ci gaga od razu a innym dawał ostrzeżenia Według mnie nie było faworki! @ Mistrzuu Arabbłagam cię pisz !ban !mute bo w konsoli często i gęsto występują przeróżne bugi! Więc obaj admini nie zawinili i postępowali słusznie! Do zamknięcia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi