Skocz do zawartości

[Odrzucona]dobra administracja JB v2

Udostępnij

Studziak

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Studziak
Nick oskarżonego:Zerdix

Serwer: JB
Opis sytuacji: Administrator o nicku zerdix faworyzuje innych graczy dając im same ostrzeżenia, a natomiast np. mi dawał bez żadych ostrzeżeń. Dostałem mute za prowokacje a sekundę wcześniej cinek prowokował kolendnika by obstawił fajki, po nim powiedziałem prześmiewczo, że nie podpuszczam go ale nie skoczy na główke z mostu i dostałem mute. Gdy dalej Admin zerdix rozdawał ostrzeżenia zacząłem go wyzywać na vip chacie i gdy to zauważył dostałem PERNAMENTNEGO BANA. Dla mnie taka osoba nie zasługuje na admina

Serwer: JB
Dowody:demko z mapy jb_buyukisyan_dark godzina ok. 23:10 i screen dfgdfgdfgfgdfgfg.png.27631848afb9a4504172b50d1093ff83.png

Po pierwsze napisałem na msay'u o kulturę i nic sobie z tego nie zrobiłeś tylko zacząłeś przeklinać i dostałeś gaga, po czym prowokowałeś mnie gdy ostrzegałem chyba getpower'a o kulturę to mówiłeś ..o kulturka, kulturka, kulturka"

Tam żadnej faworyzacji nie było bo dostałeś ostrzeżenie jak każdy inny, a perma nie dałem Ci ja tylko Mistrzu Arab przez przypadek. :)

Teraz, ✪ Zerdix napisał:

Po pierwsze napisałem na msay'u o kulturę i nic sobie z tego nie zrobiłeś tylko zacząłeś przeklinać i dostałeś gaga, po czym prowokowałeś mnie gdy ostrzegałem chyba getpower'a o kulturę to mówiłeś ..o kulturka, kulturka, kulturka"

Tam żadnej faworyzacji nie było bo dostałeś ostrzeżenie jak każdy inny, a perma nie dałem Ci ja tylko Mistrzu Arab przez przypadek. :)

kulturka mówiłem 5 min wcześniej a mówiłeś że chodzi o prowokacje ja to zostawiam dla UBT

• Haha! 1

Przez pomylke dalem studziakowi perma, gdy mialem mu wpisac bana na serwer za naduzywanie u@ i vip czatu na mapie jb_buyukisyan_dark, poniewaz sytuacja sie notorycznie powtarzala na tej i poprzedniej mapie studziak spamil na u@ wyzywajac zerdix'a, wiec mialem mu wpisac bana ,lecz najwyrazniej cos zle napisalem coz gracz dostal chwilowo perma, ale pozniej jak najzloczniej odbanowalismy go .

1 godzinę temu, Mistrzuu Arab napisał:

Przez pomylke dalem studziakowi perma, gdy mialem mu wpisac bana na serwer za naduzywanie u@ i vip czatu na mapie jb_buyukisyan_dark, poniewaz sytuacja sie notorycznie powtarzala na tej i poprzedniej mapie studziak spamil na u@ wyzywajac zerdix'a, wiec mialem mu wpisac bana ,lecz najwyrazniej cos zle napisalem coz gracz dostal chwilowo perma, ale pozniej jak najzloczniej odbanowalismy go .

W czasie mojej gry wczoraj nigdy nie napisałem nic na u@ pisałem na u* czyli czacie dla vipów 

Dobra jest wszystko ogarnięte

Zerdix nie musiał dawać ci ostrzeżenia iż byłeś kilkukrotnie karany np. 

http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=studziak&Submit=Szukaj  więc w takim razie Admin dał ci gaga od razu a innym dawał ostrzeżenia 

Według mnie nie było faworki! 

@ Mistrzuu Arabbłagam cię pisz !ban !mute bo w konsoli często i gęsto występują przeróżne bugi! 

Więc obaj admini nie zawinili i postępowali słusznie! 

Do zamknięcia!

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności