Skocz do zawartości

[Przyjęta] Zmiana serwera

Udostępnij

Mikru

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Zmiana 3 maps na FFA.

Tresc: Odkad na 3 mapsach Inferno zastapiono Dustem 2 to serwer umiera. Coraz mniej ludzi gra i jest to zauwazalne. Proponuje wiec zrobic z tego serwer FFA chyba, ze serwer ma byc martwy.

3 maps: :no: 

FFA: :yes: 

Ps. Moderatorzy, jezeli napisalem w zlym dziale prosze o przeniesienie :pepeLove: 

Z wyrazami szacunku!

Michał

Edytowane przez Mikrusik

Ja to chciałem napisać wrrr.

Mapy na serwerze, które powinny być to: Mirage, Cache, Dust 2, Inferno, Overpass, Train, Vertigo oraz Nuke.

Z tą zmianą proppnuję, że po wybraniu danej mapy to nie można ponownie jej wybrać przez 3 następne mapy.

Dodatkowo zrobić reset rankingum, ponieważ już nie ma o co walczyć, gdyż większość aktywnych graczy zdobyła globala.

Oczywiście jestem na tak, serwer wymiera i trzeba to zmienić.

1 minutę temu, Michu napisał:

Ja to chciałem napisać wrrr.

Mapy na serwerze, które powinny być to: Mirage, Cache, Dust 2, Inferno, Overpass, Train, Vertigo oraz Nuke.

Z tą zmianą proppnuję, że po wybraniu danej mapy to nie można ponownie jej wybrać przez 3 następne mapy.

Dodatkowo zrobić reset rankingum, ponieważ już nie ma o co walczyć, gdyż większość aktywnych graczy zdobyła globala.

Oczywiście jestem na tak, serwer wymiera i trzeba to zmienić.

:yes:

@ xBonio

@ Avgariat

@ illusion666

Reagujcie na to, ze ludzie odchodza z serwerow chyba, ze chcecie martwe serwery. :|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności