Mikru Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Propozycja to: Zmiana 3 maps na FFA. Tresc: Odkad na 3 mapsach Inferno zastapiono Dustem 2 to serwer umiera. Coraz mniej ludzi gra i jest to zauwazalne. Proponuje wiec zrobic z tego serwer FFA chyba, ze serwer ma byc martwy. 3 maps: FFA: Ps. Moderatorzy, jezeli napisalem w zlym dziale prosze o przeniesienie Z wyrazami szacunku! Michał Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Mikrusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jestem na tak, potrzeba zmian, bo serwery areny umierają niestety. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jestem na tak z serwerami areny rzeczywiście coraz gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Ja to chciałem napisać wrrr. Mapy na serwerze, które powinny być to: Mirage, Cache, Dust 2, Inferno, Overpass, Train, Vertigo oraz Nuke. Z tą zmianą proppnuję, że po wybraniu danej mapy to nie można ponownie jej wybrać przez 3 następne mapy. Dodatkowo zrobić reset rankingum, ponieważ już nie ma o co walczyć, gdyż większość aktywnych graczy zdobyła globala. Oczywiście jestem na tak, serwer wymiera i trzeba to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Michu napisał: Ja to chciałem napisać wrrr. Mapy na serwerze, które powinny być to: Mirage, Cache, Dust 2, Inferno, Overpass, Train, Vertigo oraz Nuke. Z tą zmianą proppnuję, że po wybraniu danej mapy to nie można ponownie jej wybrać przez 3 następne mapy. Dodatkowo zrobić reset rankingum, ponieważ już nie ma o co walczyć, gdyż większość aktywnych graczy zdobyła globala. Oczywiście jestem na tak, serwer wymiera i trzeba to zmienić. @ xBonio @ Avgariat @ illusion666 Reagujcie na to, ze ludzie odchodza z serwerow chyba, ze chcecie martwe serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Kiedyś bylo FFA i nie przetrwał, można zmienić na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jak najbardziej, szczerze powiedziawszy po 3 miesiącach gry na 3 mapach samemu mi się nudzi. FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Taak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Na tak można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Oooo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Spróbować można TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Yes oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 FFA, yes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi