GetPower Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nick:GetPower Nick oskarżonego:Multi Serwer:JB Opis sytuacji:No więc wyzywałem tam, przeklinałem troche na serwie, wbił multi i bez admina na tym serwerze jako UBT bez żadnej zaakceptowanej skargi dał mi mute. Serwer:JB Dowody:Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Hmmm prosiłem cię byś się ogarnął a tu taki wałek więc panie się pan nie dziwi ja jeszcze później zobaczę tą mapę i jeśli było więcej brudów na tej mapie to się pobawimy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 11 minut temu, Multi napisał: Hmmm prosiłem cię byś się ogarnął a tu taki wałek więc panie się pan nie dziwi ja jeszcze później zobaczę tą mapę i jeśli było więcej brudów na tej mapie to się pobawimy :)) Ale Panie Krzysztofie jako UBT nie może się Pan bawić w admina na wszystkich serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Panie Danielu ja się nie bawię w adminka wszystkich serwerów lecz chce by gracze zachowywali kulturę i nie łamali regulaminu btw . mam na imię Alan :)) Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Multi napisał: Panie Michale ja się nie bawię w adminka wszystkich serwerów lecz chce by gracze zachowywali kulturę i nie łamali regulaminu btw . mam na imię Alan :)) Bardzo ładne imię, mam tak na drugie. Jestem Dawid miło mi. Panie Alanie, ale niech Pan to zrozumie, że Pan jest od skarg, a nie od pilnowania porządku podczas gry. Pozdrawiam cieplutko! Henryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) W takim razie UBT niech piszę skargi na graczy hmmm jeśli ma dostęp do SourceBansa gdzie może dać muta/gaga/bana Pozdrawiam cieplutko! Mirosław Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 47 minut temu, Multi napisał: W takim razie UBT niech piszę skargi na graczy hmmm jeśli ma dostęp do SourceBansa gdzie może dać muta/gaga/bana Pozdrawiam cieplutko! Mirosław UBT jest do rozpatrywania skarg, a nie od pilnowania serwera, jeżeli jest potrzeba to niech pisze, UBT ma takie samo prawo jak gracz. Ściskam mocno! Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Panie Jerzy, Po części się z Panem zgadzam, lecz owy użytkownik, który należy do grupy Unban Team na serwerach społecznościowych ArenaSkilla.pl i forum ArenaSkilla.pl 1997-2019, ma dostęp do usługi Source Bans i jeżeli jakiś użytkownik serwera bądź forum nie przestrzega regulaminu w Regulaminy może Pana ukarać za niestosowanie się do Regulaminu serwera lub forum. Pozdrawiam Korneliusz xD, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 6 minut temu, Masełko! napisał: Panie Jerzy, Po części się z Panem zgadzam, lecz owy użytkownik, który należy do grupy Unban Team na serwerach społecznościowych ArenaSkilla.pl i forum ArenaSkilla.pl 1997-2019, ma dostęp do usługi Source Bans i jeżeli jakiś użytkownik serwera bądź forum nie przestrzega regulaminu w Regulaminy może Pana ukarać za niestosowanie się do Regulaminu serwera lub forum. Pozdrawiam Korneliusz xD, Witam Panie Korneliuszu. Otóż chciałbym oznajmić, że dostęp ma do SourceBan'sa, aby ukarać graczy na których skarga została zaakceptowana, a nie po to, żeby bawić się w admina. Pozdrawiam. Marek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dobra dostałem wieść od pewnego mędrca że nie mogę dawać lecz mogę tylko rozpatrywać skargi przez co to jest trochę broken ale ok Przepraszam gracza GetPower oraz pozostawiam się rangą wyższym Pozdrawiam Jacek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 4 minuty temu, Multi napisał: Dobra dostałem wieść od pewnego mędrca że nie mogę dawać lecz mogę tylko rozpatrywać skargi przez co to jest trochę broken ale ok Przepraszam gracza GetPower oraz pozostawiam się rangą wyższym Pozdrawiam Jacek Cieszy mnie, że w końcu przyznałeś mi racje! Całuje! Euzebiusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 @ xBonioHalo? co z skargą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Przedawnione skargi zostają rozpatrzone w ciągu 14dni jeśli tak to są zamykane @ Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 §3. Skarga może zostać rozpatrzona w ciągu 14 dni od daty jej złożenia, po czym ulega przedawnieniu. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi