antos Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nick: ❤ω3αℓℓу❤ Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mam dobre doświadczenie, na serwerze jest pełno troli którzy przychodzą na serwer i wyzywają bądź kogo kto zwróci im uwage, co denerwuje graczy (a oni nie chętnie przychodzą tam grać) Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na hns#2 i na only awp Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata/prawie 3 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 18-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/❤ω3αℓℓу❤/185.40.196.238:30025/, aktwyność nie jest najlepsza ale obiecuje, że będzie wyśmienita! Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/E12311/ Mikrofon: tak (mutacja) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Pograj jeszcze trochę i dopiero wtedy złóż podanie Na Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 4 minuty temu, ✪ Zerdix napisał: Pograj jeszcze trochę i dopiero wtedy złóż podanie Na Nie na serwerze nie ma minimalnej ilości adminów, inaczej bym nie składał podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) wystarczy, że na only awp twoja aktywność jest mierna nie ___ faktycznie, nadal nie. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez fullmorderca odpowiadam na jęki niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Teraz, fullmorderca napisał: wystarczy, że na only awp twoja aktywność jest mierna nie już tam nie mam admina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 -zostałeś zdegradowany Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 @ fullmorderca :))) naaa NIEEEEE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dengu, jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Up! Na nie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 każdy chyba zasluguje na drugą szanse, prawda? 5 Czekaj na werdykt czarnych, nie pisz bezsensownych postów. Przez raven, 11 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 ci co piszą na nie, przyjdzie na serwer, i zobaczcie co tam się dzieje, a dopiero potem piszcie 5 Spam bezsensownymi postami mimo informacji od Raven'a. Przez Dank, 11 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Dobra nie wytrzymałeś nawet 1 dnia od teraz już nie dostaniesz nigdzie Admina dziękuję to tyle z mojej strony. Trzeba było poczekać ten tydzień co ja ci mówiłem ..... 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi