Gawron Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nick: Havke Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: Dlaczego? Ponieważ jestem ogarnięty, lubię pomagać innym i kontrolować na serwerach. Doświadczenie w adminowaniu: długo Jak długo gram w CS:GO?: 1597h Ile czasu poświęcam forum dziennie: 1-2h Link GT: https://www.gametracker.com/player/Havke/185.30.124.110:30040/ (hns) https://www.gametracker.com/player/Havke/185.40.196.238:30043/ (cod) Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/PakaMaka11/ Mikrofon: Tak Kontakt: Steam, Discord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 -nieogarnięty +sm Wielkie nie, dlaczego? nie jesteś gotowy mentalnie by posiadać Globusa, nie masz takiego zaufania graczy jak np. @ Dank czy też @ Secret_Service jeżeli mówimy tutaj o kandydatach na globusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jestem na NIE! Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na zwykłego admina git, ale tutaj tak średnio NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 20 minut temu, Havke napisał: Ponieważ jestem ogarnięty, Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @ ❤ω3αℓℓу❤ja nie jestem kandydatem na Global Admina XD @ Havkeciesz sie, że chociaż admina na jednym serwerze masz, jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 sory ale na nieXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Z wczoraj cię chyba jeszcze nadal trzyma -gt -ogarnięcie nie Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) 37 minut temu, Havke napisał: Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: Dlaczego? Ponieważ jestem ogarnięty Nie jesteś ogarnięty masz perma w 1.6 za haxy nie Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Neva powinna miec fiolecik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 na nie, wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @ Havke nie wiem czy ty mnie rozumiesz, ale nie nadajesz się i się nie dostaniesz . Elo, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie spełniasz wymagań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi