raven Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Propozycja to: Jak w temacie. Treść: JB jak nie od dziś wiadomo ma młodszą społeczność i ciężko znaleźć ogarnięte osoby 16+ na tym serwerze, które nadawałyby się na Admina, dlatego proponuję zmienić jedno wymaganie z: §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat. Na: §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Pozdrawiam. EDIT. @Mikrusikno nie przesadzajmy. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez raveN @edit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Przyda się większa ilość wychowawców na JB YES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Mozna nawet i 14 dac, bo to JB. Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jestem na tak. Naprawdę jest wiele osób -16 lat na jb i zmienienie z 16 lat na 15 nie jest złym pomysłem. Osób ogarniętych w wieku 15 lat da się znaleźć trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 No spoko propozycja no bo 15 tez moga byc ogarnieci Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 yaaaas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jestem na tak, ale tak naprawdę jeżeli ktoś jest ogarnięty i dobrze napisze podanie to nawet jeśli ma 13 lat mogą go przyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi