xBonio Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Typ Grafiki: Emotka Tematyka: @ xBonio Wymiary: 108x108 i 256x256 Kolorystyka: Boniowska. Napis/y: brak Inne uwagi: Zlecenie polega na zrobieniu emotikonki z avataru Bonia. Chodzi konkretniej o zrobienie z niego dzbana. Możecie go wlepić w jakiś dzban z przezroczystym tłem, możecie jego pasztetowy ryj zamienić na dzban, whatever. Macie w tym dowolność tak długo jak dla @ acti będzie się podobać. Dobrej jakości emotka będzie dodana na discorda pod szlachetną nazwą :xdzbanio:, a w zależności od jakości wykonanego zlecenia @ acti jest gotowy wyłożyć od 20 do 100 zł z kilkoma opcjami odebrania nagrody (szczegóły musicie z nim już ustalić) Jeżeli ktokolwiek podejmie się tego zlecenia to zapraszam na discorda areny, na którym możecie pokazać swój progres, poinformować o tym że podejmiecie zlecenie, bądź w wypadku zamknięcia postu bez odpowiedzi uzyskania informacji o aktualności zlecenia. Powodzenia 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) 108x i 256x Edytowane 3 Września 2022 przez Gustaw 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 31 minut temu, Wrobel napisał: w jakim sensie ma być dzbanem "głupek" czy mieć dzban na głowie, jak na razie to mam cos takiego. Pokaż ukrytą zawartość coś bardziej w stylu gustawa 25 minut temu, Gustaw napisał: 108x i 256x jeśli łaska zrób jeszcze ucho z drugiej strony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Przez to, że nie mogę edita zrobić - @ Gustaw do tego, co pisałem wyżej dodaj jeszcze przeskalowanie, bo ten łeb ma większy niż dzban a na discordzie wygląda to całkiem do kitu ngl Edytowane 3 Września 2022 przez acti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) bede ci wysyłał na dc na pv jak to wyglada zeby tu nie spamic 256 wyglada jak totalne gowno ale bede cos myslal Edytowane 3 Września 2022 przez Gustaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 9 Września 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Zlecenia które są nieaktywne dłużej niż 5 dni zostają zamknięte. Zlecenie zostało wykonane. Nie zapomnij o nagrodzeniu reputacją autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi