7days Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Propozycja to: Remake rangi na sieci Treść: Jak każdy (bądź większość) wie, aktualnie tytuł "Multiadmin" uzyskuje się poprzez posiadanie admina na min. 2 serwerach. Ja wychodzę temu na przeciw i proponuję odświeżenie tego na trochę inny format. Propozycja schematu: Ranga posiada: podstawowe permisje (takie jak zwykły admin) na każdym* serwerze sieci. Wymagania: -16 lat; -łączna liczba przegranych godzin na serwerach +100 ; -działający mikrofon; -sm min. 4/10 według skali. *Jeśli nie to stworzyć rangę typu "Multiadmin CSGO/1.6" Cała ranga była by ograniczona slotami oraz sposób składania podań nie różnił by się od "Grafik" czy "Moderator". Zachęcam do wyrażania swojej opinii. Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 yeees ruski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Można tak zrobic na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Jestem na nie, nie widzę tego, a jak już by miało być, to bez jakiejś szczególnie dużej wymaganej aktywności i podzielenia na serwery 1.6 i GO. ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Yes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) @edit oczywiscie dalem propozycje schematu jesli widzicie inny to piszcie jaki Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Siedem dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 było na starym forum kiedyś identycznie coś takiego ale usuneli to i zrobili tak jak jest dotychczas, mi tam roznicy nie robi czy jest tak czy bedzie inaczej bo to wszystko jedno w sumie, ale jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Niee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Koniec z brakiem adminów na niektórych serwerach. Można spróbować w sumie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgadzam się z @ Dank Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Raczej bym został z obecnym multiadminem, ale global admin właściwie działa na innych sieciach i mają się nawet ok. Tutaj jednaaaaaaak.. No nie pasuje mi to, że gość mógłby dostać tą rangę grając te 100h na załóżmy tylko serwerach dr/hns. Wyobraź sobie takiego typa z G@, który wbija pierwszy raz z dr'a na jaila czy only mirka i sadzi bany za byle gówno chętnie byłbym na tak, aczkolwiek jestem na nie.. Jakoś tego tu nie widzę nawet ze ścisłym limitem G@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Acti. napisał: 100h na załóżmy tylko serwerach dr/hns. mogą być inne wymagania na tego adma 3 minuty temu, Acti. napisał: dostać tą rangę składa podanie - ludzie sie wypowiadają - h@ decyduje wiec to jego wina bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 To jest nie potrzebne, lepiej żeby zostało tak jak jest teraz, ja nawet tego nie widzę więc Jestem Na Nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Multiadmin niech zostanie Można byłoby dodać coś w stylu Global Admin jak to wspomniał @ Acti. Częściowo za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) śmiem twierdzić, że nie ma tu osoby, która ogarniałaby wszystkie regulaminy AS w każdym calu. tworzenie rangi w takim układzie nie miałoby więc sensu. co innego gdyby admin sprawdzał TYLKO to, czy ktoś: - nie używa wspomagaczy - nie obraża innych - nie utrudnia gry pozostałym użytkownikom ... na serwerach, na których nie zna szczegółowych zasad. (oczywiście jakąś tam elementarną więdzę powinien mieć) dodatkowo multiadmin musiałby znać regulamin przynajmniej jednego serwera bardzo dobrze. PRZYKŁAD: gram na JB, więc egzekwuję wszystkie kary z tego serwera. dostaję zgłoszenie z DR i dowiaduję się, że jedna osoba obraża, a druga skanuje przez ściane. jako, że nie znam zasad DR-ów i nie wiem, że skanowanie na DR jest zabronione- banuję tylko tą osobę, która obraża. oczywiście tworząc tą rangę brałoby się pod uwagę tylko zaufane osoby, które p o t r a f i ą myśleć. do wzoru podania dodałoby się pytanie "na jakich serwerach znasz regulamin" a w regulaminie adminów informację o tym, że osoba nie będzie pociągnięta do odpowiedzialności za brak reakcji w przypadkach innych niż wyżej wymienione (czitowanie, obrażanie, utrudnianie) Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 2 minuty temu, SK4N3R napisał: PRZYKŁAD: gram na JB, więc egzekwuję wszystkie kary z tego serwera. dostaję zgłoszenie z DR i dowiaduję się, że jedna osoba obraża, a druga skanuje przez ściane. jako, że nie znam zasad DR-ów i nie wiem, że skanowanie na DR jest zabronione- banuję tylko tą osobę, która obraża. rozumiem to ale na wszytkich serwerach nie liczac dr'ow, jaila i hnsa taki admin duzo by dal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Bezsenns zmieniać MultiAdmina, lepiej zrobić jak napisał @ Acti. Tutaj jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Powstał Global Admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi