kacperk49 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Proponuję wprowadzić na serwer opcje pozwalająca przynajmniej na 10m banować lub kickowac ewidentnych cheaterów( ruski itp...) po głosowniu większości gdy nie ma na serwerze obecnej administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) xD - na jb jak kogoś nie lubią, to dostaje ctbana na 10 minut praktycznie co ile to jest możliwe, a co dopiero bana xd (nie) Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez mopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 26 minut temu, kacperk49 napisał: Proponuję wprowadzić na serwer opcje pozwalająca przynajmniej na 10m banować lub kickowac ewidentnych cheaterów( ruski itp...) po głosowniu większości gdy nie ma na serwerze obecnej administracji. XD nie, dawalbym bany jak ktos mnie wkurwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 mogloby to zadzialac ale na kazdym serwerze masz mentalniakow i sytulacja by wygladala tak ze -nie lubie go ban -ja tez dawaj wiec na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Będzie trollowanie i wywalenie randomowych osób, NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) mialoby to jakis sens pod warunkiem, ze: - zgodzic musialoby sie 90% serwera czy cos, a nie kilka osob z wielu obecnych - najlepiej zeby ban byl na minute czy cos w tym stylu, bo taki ruski czy przypadkowy cheater to nie wroci, gdy zobaczy, ze zostal zbanowany, a nie musi wiedziec, ze to tylko na chwile, a stali (ewentualnie "dla smiechu" zbanowani przez voteban) gracze beda wracac na tak tylko jezeli bedzie to wprowadzone z tym co napisalem w tej lub innej formie, a tak to nie Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez raven deez nuts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Nie, swego czasu kiedy często przebywałem na jb zawsze w godzinach 01-07, kiedy nie było adminów, gracze nadużywali komendy !ctbanvote banując bez powodu innych graczy. Wydaje mi się, że na only mirage byłoby podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 46 minut temu, raven napisał: mialoby to jakis sens pod warunkiem, ze: - zgodzic musialoby sie 90% serwera czy cos, a nie kilka osob z wielu obecnych - najlepiej zeby ban byl na minute czy cos w tym stylu, bo taki ruski czy przypadkowy cheater to nie wroci, gdy zobaczy, ze zostal zbanowany, a nie musi wiedziec, ze to tylko na chwile, a stali (ewentualnie "dla smiechu" zbanowani przez voteban) gracze beda wracac na tak tylko jezeli bedzie to wprowadzone z tym co napisalem w tej lub innej formie, a tak to nie Jestem tego samego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi