twojstary Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Propozycja to: Nowy serwer. Treść: Chciałbym zaproponować nowy serwer CS:GO. Byłby to serwer 5v5, mniej więcej jak mm/faceit. Serwer ten polegałby na tym, że na początku jest 2-minutowa rozgrzewka(na której nie liczy się rank), aby każdy miał czas dołączyć i iść na jakieś szybkie siusiu przed meczem. Następnie byłaby runda nożowa,po której zwycięska drużyna wybierała by, czy chce zostać po stronie, po której jest czy jednak zmienić(!stay/!switch). Później, gdy doszłoby do remisu, gra toczyłaby się więcej o 6 rund (do 19 winów). Mniej więcej tak wyobrażam sobie ten serwer. Jeśli udałoby się stworzyć taki serwer, to chciałbym, aby za vipa była tylko rezerwacja slota, żeby nie było to p2w (ale to i tak zalezy tylko od was co tam dacie). No to ten, piszcie co o tym uważacie, chyba że nikt nie zdąży i jakiś czarny zamknie, bo nie chcą nowych serwerów. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez hajdzik poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dla mnie na tak ale wątpię niestety czy ktoś to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 no nw ale spoko na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Cytat chyba że nikt nie zdąży i jakiś czarny zamknie, bo nie chcą nowych serwerów Czy gdzieś jakiś @Własciciel tak napisał? Propozycja w miarę dobra i do przemyślenia Częściowo ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Fajne bardzo mi się podoba Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Coś by może z tego wyszło Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Nowe serwerki zawsze spoko Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jestem na tak, bo widziałem serwery tego typu na zagranicznych sieciach i całkiem spoko się sprawowały jako alternatywa dla MM. Nie wiem jednakże co na to czarni, bo zysku to zbytnio nie będzie, a jednak o to najbardziej chodzi. ;v (Serwer bhop lepszy btw) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Propozycja jest git i spoko by bylo jakby takie cos bylo, ale coz kto to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi