sebcio Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) sebcio Wiek: 12 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem miły, pomocny, mam 40 minut w jednym dniu (wiem mało ale nadrobię na pewno), długo już jestem na arenie i przygoda z tym serverem właśnie zaczęła się tutaj Na okres próbny chciałbym się dostać Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Mam takie średnie ale ogarne Jak długo gram w CS:GO?: 2102h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-16 18-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) 1 link gt mało aktywności 40min/dzień ale nadrobię jeszcze zobaczycie Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 2/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Nie wiek Brak mutacji nie ogarniasz Sm słabe 40min w 1 dzień to mało ja tyle robię w 40min nie jesteś pomocny bo nie ogarniasz 1 1 Usunąłem prowokację Przez Tomgra, 13 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Pomimo wieku jestem na tak, - umiesz pomagać - przyjemna osoba - doświadczenie kiedyś trzeba zdobyć więc to taki hns to idealny start - aktywność jest bo wcześniej grałeś na serwerze (Nowe IP = Nowe GT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Jestem na wielkie tak, wiadomy jest fakt iz stracisz tego admina po 2 dniach, ale niech sie chlopak nacieszy co nie +wiek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiedz Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Na tak: -aktywnosc -mutacja +pomocny +i jak uszaty wyzej pisal, przyjemna osoba +/-SM Pisales tez wczesniej podania na admina wiec widac ze ci na tym zalezy. Licze ze poprawisz swoja aktywnosc i podanie powinno zostac przyjete bez problemu. Mozna dac szanse na okres probny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 (edytowane) na tak +miły, stara się, pomocny, aktywny. -wiek Edytowane 13 Lipca 2022 przez KIJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 na tak +miły +aktywny +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 na tak +miły +ogar jak na swój wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Na nie Słaba aktywność pomimo chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Na nie -nieogar -mutacja -wiek To chyba tyle + admin musi reprezentować jakikolwiek poziom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 na tak +jakis totalny szef +giga koks +ogolnie wiek na + +/-mutacja do przejscia ale to testosteron przez 3 miechy i sebciu dorosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 na tak +spoko gracz +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 13 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Na /okres próbny +miły +pomocny +aktywność -wiek -mutacja -doświadczenie -nie zmarnuj szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Na Tak +Sebcio 3cm +miły +Pomocny +/-doświadczenie szybko się nauczysz -łatwo cie zdenerwowac -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzbanik Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Jak najbardziej na tak +miły +ogarnięty +staż na hns -mutacja -/+ aktywność Zasługujesz na szanse chociaż na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdziarski Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Na Nie -Wiek -Mutacja -Aktywność -Coś mi się zdaje że troszkę jednak kłamiesz z tym sourceModem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danix1111 Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 niestety ale na nie - wiek - nie slyszalem cie -gt - spedzony czas na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 nie - nie ogarniasz - xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 nie -nie ogarniasz -12lat -doświadczenie -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 18 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 (edytowane) Admini HNS: 3 na tak 1 na nie, Sebcio musisz się trochę teraz postarać i przekonać danixa Ps aktywność też trzymaj dobrą Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na 3 miesięczny okres próbny. Edytowane 18 Lipca 2022 przez DOMINO 1 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi