antos Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam, dzisiaj przedstawie wam kilka moich obrazków, które według mnie są najlepszymi pracami z moich prac: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Mam nadzieje, że ktoś doceni moją prace i nie będzie hejterstwa pod tym tematem :V 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Ładne, podobają mi się Edytowane 31 Marca 2019 przez AppleJack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Prace fajne wszystkie gify najlepsza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vic Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 przykro mi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Wszystko spoko oprocz tej 1, jakos mi tak nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 26 minut temu, nevaeh;>> napisał: przykro mi mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Zupełnie mi się nie podobają, wyglądają, jakby były zrobione na "odpierdziel". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 1 godzinę temu, raveN napisał: Zupełnie mi się nie podobają, wyglądają, jakby były zrobione na "odpierdziel". Mi tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 1. Kolorystyka leży, efekt "glitch" wyszedł Ci dziwnie tzn. kropki przy czerwonek krawędzi a niebieska jest ostra... Decyduj się albo na jedno albo na drugie bo jest chaos. 2. Cała uwaga skupia się na prawej części, po lewo za dużo marginesu który nic nie wnosi do pracy. Ramka napisu wychodzi poza grafikę, czcionka napisów "znikających" nie pasuję. 3. Jest dużo szumów co działa na niekorzyść pracy. 4. Nw czy to było zamierzone ale napis "ucieka". Prawy i lewy dolny róg-> coś podobnego do winiety ale zupełnie zbędne. 5. Napisy za szybko się zmieniają. Te kropki na grafice dają wrażenie że obraz jest zamazany... Za dużo ich. 6. Tutaj się trochę nazbierało... -Dym wygląda na rozciągnięty do góry. -Białe paski (na dole i po prawej stronie grafiki). -Napisy nie pasują + są za duże. -Wymiary tej grafiki to masakra jak dla mnie... Jeszcze trochę a byłby kwadrat. -Kolorystyka napisów w stosunku do reszty grafiki też leży... Tło- Ciemne przygaszone ciepłe barwy. Napis- daje po oczach i odciąga całą uwagę. -Grafika leci w lewo... Za dużo elementów po jednej stronie, po prawej za duży margines, polecam przekadrować. Grafiki słabe i wiele pracy przed Tobą, oglądaj dużo poradników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi