asaso Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) asasoWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem). Uważam, że jestem osobą odpowiednią na to stanowisko. Gdy na serwer wchodzi nowa osoba, zawsze staram się jej pomagać, ogarnąć "co jest 5" w tym trybie. Moje zachowanie uważam za jak najbardziej bardzo dobre, co pokazuje również mój sourcebans. Ostatni mój comms był w lipcu 2021(za które admin dostał pozniej dengu xd). Często na serwerze, szczególnie w godzinach rannych brakuje admina, który mógłby ogarnąć, ten (za przeproszeniem) zwierzyniec. Oczywiście, zdarza mi się złamać któryś punkt regulaminu, lecz dzieje się to sporadycznie, i niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który nigdy nie złamał regulaminu . Nie gram długo po moim powrocie na serwer jb, lecz zdążyłem się już zapoznać z wszystkimi, nowymi, aktywnie grającymi ludźmi, którzy grają na tym serwerze.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)-admin jb(AS) (dengu(xd)) -admin rt1(AS) (rezygnacja) -admin 1v1 (sieć xyz) (rezygnacja)Jak długo gram w CS:GO?: ok 6 lat.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W okresie wakacyjnym rano ( ok 9.) oraz wieczorem (ok 20-21). W dni szkolne natomiast w okolicach godziny 15.-17.Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)GT1: Po zmianie gangu Gt2:Przed zmianą gangu Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/asaso098Mikrofon: (Tak/Nie) Tak, oczywiście.Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie posiadam.Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, oczywiście. 2 Poprawiłem wiek (na przyszłość - nie trolluj) Przez Tomgra, 5 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Nie kij trol nie ogar bity w szkole 1 Nie prowokuj Przez Terminator, 5 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Na Tak +staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 57 minut temu, #$Monster$# napisał: Nie kij trol nie ogar bity w szkole To nie twoje podanie ani twojego brata. Na tak +doświadczenie +/- sm +miły +ogar 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Na tak +Weteran +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Na nie -mondeej v2 -troll z wiekiem, utrudnianie pracy innym -nieogar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Nie -Piszczy jak dziecko, a z tego co pamiętam admin ma nakazu upominania przez mikrofon. Większość serwera nie słucha się starszej administracji, to co zrobią jak usłyszą jakiegoś dzieciaka. -Nie wchodzisz wcale do ct. -Grasz od tygodnia po przerwie, znają cię tylko starsi gracze, a dla większości serwera jesteś randomem. -Odwalasz krzywe akcje na serwerze. (tak jak ja) -Podobno posiadasz kija w dupie. -Degradacja -+ wiek, chociaż jestem w stanie stwierdzić że kłamiesz po zachowaniu lub chociażby głosie. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) 6 minut temu, Novu napisał: -+ wiek, chociaż jestem w stanie stwierdzić że kłamiesz po zachowaniu lub chociażby głosie. taki monster ma 16 a nie ma mutacji a i nie rycz jak coś i mam nadzieje że przestaniesz ryczeć nie pozdrawiam grzech też nie pozdrawia tak +ogar +wiek +doświadczenie Edytowane 5 Czerwca 2022 przez Fejmiorrr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Nie kij wiek 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Tak +Pomocny +Niema kija +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) na tak + staż + nisła raków + dobry ziomek Edytowane 5 Czerwca 2022 przez Jasiok nic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 na tak + aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 na tak +ogar +aktywność +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Tak + Stary gracz jb +Za 1razem gdy dostał admina trzymał go dosyć długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 2 godziny temu, DjPiko napisał: Tak + Stary gracz jb +Za 1razem gdy dostał admina trzymał go dosyć długo Idz tam skrzynki rzulic za fajki essa. Nie sam pisales ze masz kija wiec no 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0Poru Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Na nie -wracasz po paru latach i w ogóle cie niema na serwerze graj z miesiac i dopiero napisz -dengu -kij (sam tak pisales) -akt -wątpie że poznałeś wszystkich aktywnie grających graczy po tak krótkim czasie od powrotu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 6 Czerwca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Na razie za szybko, pograj jeszcze trochę. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 6 Czerwca 2022 przez xdar1uNqq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi