Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na admina xd

Udostępnij

asaso

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) asaso
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem). Uważam, że jestem osobą odpowiednią na to stanowisko. Gdy na serwer wchodzi nowa osoba, zawsze staram się jej pomagać, ogarnąć "co jest 5" w tym trybie. Moje zachowanie uważam za jak najbardziej bardzo dobre, co pokazuje również mój sourcebans. Ostatni mój comms był w lipcu 2021(za które admin dostał pozniej dengu xd). Często na serwerze, szczególnie w godzinach rannych brakuje admina, który mógłby ogarnąć, ten (za przeproszeniem) zwierzyniec. Oczywiście, zdarza mi się złamać któryś punkt regulaminu, lecz dzieje się to sporadycznie, i niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który nigdy nie złamał regulaminu :peeposhrug:. Nie gram długo po moim powrocie na serwer jb, lecz zdążyłem się już zapoznać z wszystkimi, nowymi, aktywnie grającymi ludźmi, którzy grają na tym serwerze.

Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)
-admin jb(AS) (dengu(xd))
-admin rt1(AS) (rezygnacja)
-admin 1v1 (sieć xyz) (rezygnacja)

Jak długo gram w CS:GO?: ok 6 lat.
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W okresie wakacyjnym rano ( ok 9.) oraz wieczorem (ok 20-21). W dni szkolne natomiast w okolicach godziny 15.-17.
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)
GT1: Po zmianie gangu
Gt2:Przed zmianą gangu

Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/asaso098
Mikrofon: (Tak/Nie) Tak, oczywiście.
Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie posiadam.
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, oczywiście.

• Haha! 2

Poprawiłem wiek (na przyszłość - nie trolluj)

Przez Tomgra,

Nie

-Piszczy jak dziecko, a z tego co pamiętam admin ma nakazu upominania przez mikrofon. Większość serwera nie słucha się starszej administracji, to co zrobią jak usłyszą jakiegoś dzieciaka.

-Nie wchodzisz wcale do ct.

-Grasz od tygodnia po przerwie, znają cię tylko starsi gracze, a dla większości serwera jesteś randomem.

-Odwalasz krzywe akcje na serwerze. (tak jak ja)

-Podobno posiadasz kija w dupie.

-Degradacja 

-+ wiek, chociaż jestem w stanie stwierdzić że kłamiesz po zachowaniu lub chociażby głosie.

• Lubię to! 1
  • Haha! 3

6 minut temu, Novu napisał:

-+ wiek, chociaż jestem w stanie stwierdzić że kłamiesz po zachowaniu lub chociażby głosie.

taki monster ma 16 a nie ma mutacji  a i nie rycz jak coś i mam nadzieje że przestaniesz ryczeć nie pozdrawiam grzech też nie pozdrawia

tak 
+ogar
+wiek

+doświadczenie 

Edytowane przez Fejmiorrr
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności