uSzanowankoo Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 (edytowane) Ostatnio mam o wiele więcej czasu na wiele rzeczy w internecie [m.in wraca też lekko chęć gry w karabiny] więc wrócę do gry. Na forum na pewno będę częściej się pojawiał, ale jak ktoś mnie kojarzy z ostatnich lat to wie że tutaj mnie najszybciej znajdzie Witam tych co mnie nie znają! Chętnie poznam nowe duszyczki co przybyły przez ostatnie miesiące na arenie, a także pozdrawiam starych wyjadaczy! Jak wiadomo znajdziecie mnie na HnS oraz Mirage Elo Gałgany jak to mawiałem w 2019 roku // Edit: Nie ruszam na żadne rangi, więc nie pytać kiedy x ranga No chyba, że grafik Edytowane 31 Maja 2022 przez uSzanowankoo 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 joł joł joł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 oeoeoeoeoeoeooeoewoeoeoeooeeeoeoeoeoeoeoeoeeeoeoeoeoeeoeoeeoeoeoeoeoeoeoeooeoeoeoeoeoeeooeoeoeoeoeeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeo kiedy minecraft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Dobryyyy🐕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Siemandero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Dzieeeń dooo bryyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Xd Szybko wrociles ile ci to zajelo Edytowane 1 Czerwca 2022 przez kingu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Hejo, hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 hejka pieseł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 cringe yikes 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi