#$Monster$# Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/asko3124 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Asko Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) obija się jak wróbelek w miesiac zrobil 2 skargi Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) forum Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) 1 Nazwy tematów powinny określać ich treść //poprawiłem Przez Tomgra, 17 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Od ostatniego czasu zbyt dużo skarg nie było oraz nie za dużo czasu miałem (nauka i te inne). Mogłeś o tym nie wiedzieć, ale Bonio wie, że posiadamy discorda, na którym "zajmujemy" skargi. Dariun oraz Wróbeł (przed dengu) zajmowali skargi, w większym stopniu Wróbeł. Nie chcąc być nie miłym nie zabrałem im ich gdy już je zajęli. (Czasem no muszę powiedzieć że mi się po prostu nie chciało :/) Mogę ci obiecać, jeśli będę mieć więcej wolnego czasu oraz będzie więcej skarg (niż 1-2 na tydzień (nie licząc skarg z forum)) i jakoś uda mi się prześcignąć Piko (który będzie zapewne tryhardował po skargi) to porobię ich więcej. 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 (edytowane) Taka przestroga dla Asko, uważaj z kim trzymasz, bo jak widać każdy może zostać e-konfidentem 😎 Myślę, że kochanemu xBoniowi się to nie spodoba Edytowane 18 Maja 2022 przez PoLaR 1 13 Brak potwierdzenia autentycznosci w/w screena. Przez SchMidT, 19 Maja 2022 fake screenshot Przez xBonio, 21 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Skarga została odrzucona. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi