djpikoo Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Nick: djpiko Imię: Bartosz Wiek: 17lat Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?:jestem od 6 Sierpnia 2020 na arenieskilla na tym koncie, w tym czasie grałem ciągle aktywnie na jb z 1 przerwa 2miesieczną dochodzi do tego przygoda na hns,ddr, i OM przez ten czas zasłużyłem na 3krotnego admina jb oraz admina na ddr jako admin jb rozpatrywałem wiele skarg większość rok temu, w tym roku chyba 1 ale nie zmienia to faktu że mam jakieś doświadczenie w tym, wszystkie regulaminy przeczytałem wiec wiedział bym gdyby gracz robiłby coś nie tak i zasługiwał na kare, potrafię również ocenić czy gracz ma wspomagacze. Doświadczenie w ocenianiu demek: jako admin rozpisałem z 10 skarg. Jak długo gram w CS:GO?: nie potrafie tego zliczyć stawiam że coś koło 7/8lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: 3/4h. Znajomość SM: 6, uczyłem się 7 ale po czasie uznałem ze nie mam po co się tego uczyć Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/DjPiko/ Kontakt: fb,dc, stim, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 na tak +wiek +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Tak ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) Na nie, z tego co wiem autor składający podanie powinien być aktywny w świecie forum. Edytowane 13 Maja 2022 przez ponczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Na nie slaba aktywnosc na forum toxic mental 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 NA TAK + sm + Wiek + Chęci + Starania - Aktywność + Doświadczenie + Czas spędzony na arenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 na tak +wiek +chęci +doświadczenie -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 na tak +wiek +chęci +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Na tak Staż Wiek Chęci Rozpisywał pare demek było okej -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi