Jasiok Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Nick : ★Jasiok★Imię : JanWiek : 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : Dlaczego ja powinienem zostać UBT? Jestem osobą którą jak ma range na forum/serwerze i musi coś zrobić to to robię natychmiast. Jestem osobą : asertywną, dokładną, pracowitą, lojalną i ambitną. Fakt gracze mogą mnie nie lubić za moje wcześniejsze zachowanie na JB, ale je poprawiłem. Jeśli bym dostał UBT nikogo bym nie faworyzował i nie był bym po kogoś stronie. W ostatnim czasie mam dużo czasu na sprawdzanie demek i rozpisywanie ich. Mam też duże doświadczenie na serwerze [JB] z którego pochodzi najwięcej skarg ponad 90%. Ostatnio dostałem Vac Bana na konto lecz to nie przeszkadza w byciu UnBan Team, też nic nie ma w regulaminie UnBan Team o blokadzie vac.Doświadczenie w ocenianiu demek : Pełniłem funkcję admina na najaktywniejszym serwerze [JB]. Oceniałem niektóre demka, które wysyłali mi gracze [JB] na pv i nadawałem kary. Więc doświadczenie w ocenianiu demek 7,5/10Jak długo gram w CS:GO? : 4 lata. razem ze wszystkich kont 2,650 godzin.Ile czasu poświęcam forum dziennie : Codziennie wchodzę na forum sprawdzam tematy podania na admina i skargi i odwołania itd.Znajomość SM : 3,5/10 spadło ponieważ nie używałem przez długi okres czasu.Link do profilu steam : https://steamcommunity.com/id/JasiokSzefik/Kontakt : discord, forum, steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Ino tak i tak nie ma kandydatow a skargi leza po kilka dni przyda sie nowy ubtk ktory bedzie robil szybko skargi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Szczerze to na Tak +podanie jest starannie napisane +aktywny chłopak +walczy do końca i nie odpuszcza, chłopak jest mocny psychicznie bo się zorientowałem z JB +Doświadczenie jako Admin JB -Dawno SM nie używałeś co przedstawiłeś w swoim podaniu. Według mnie nie ma co patrzeć na Twoje dawne zachowanie bo to było trochę duży czas temu. Wierzę, że się ogarnąłeś i ogarniesz to stanowisko No i najważniejsze +ratio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Nie Jak dostajesz rangę wyższa to ego top 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 niech bedzię na tak +chęci, brak innych kandydatów +nie ma życia więc pewnie skargi będą szybko rozpisywane +długo już jest na arenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Maja 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 50 minut temu, kingu napisał: Ino tak i tak nie ma kandydatow a skargi leza po kilka dni przyda sie nowy ubtk ktory bedzie robil szybko skargi Leży, bo 1 UBTek woli grać po 8h na JB, a drugi mówi, że ma wyjehahane. Gdyby nie to, że zajmują skargi to by szybciej były robione, a tak wrubel zajmie i sobie leży 1/2 tyg. No to, że Ty swoich obowiazków nie robisz to też inna kwestia, ale kto by to oceniał? nw mozna dac do pierwszego błędu, bo nie potrzebuję osób, po których trzeba sprzątać. Załóżmy, że +wiek+checi+mozliwosci na tak, aczkolwiek jakies oczko na niego większe. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 można spróbować na tak +wiek +aktywność +chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 ta +chęci +starania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 na tak + chęci + ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 na nie -mental -kid -wiek 0slabe podanie -brak doświadczenia -prowokuje na AS -brak życia, wsm to + u niego XD -nie mysli logicznie 20 godzin temu, Jasiok napisał: Fakt gracze mogą mnie nie lubić za moje wcześniejsze zachowanie na JB, ale je poprawiłem. nie poprawiłeś tylko pogorszyłeś 20 godzin temu, Jasiok napisał: eśli bym dostał UBT nikogo bym nie faworyzował i nie był bym po kogoś stronie sugerujesz, że obecne UBT faworyzuje? Utwierdzasz mnie jeszcze bardziej w tym przekonaniu 2 Zachowaj kulturę na forum //usunąłem wyzwisko Przez Tomgra, 13 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) 19 godzin temu, kingu napisał: skargi leza po kilka dni I tak będą leżeć tyle samo. Skoro zajmujecie sobie te skargi to więcej osób nie zmieni szybkości sprawdzania skarg. (Oczywiście nie przeczę że ubt się przyda.) ----------------------------- +Aktywny +Doświadczenie -Zachowanie kiedyś +/- wiek .Brak Kandydatów .Przyda się ubtNA TAK! Edytowane 13 Maja 2022 przez Heryod 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) tak aktualne ubt wali konia oprócz darka bedzie w chuj aktywny znam go z podworka wrobel jak i asko posysaja tak wiec przydalaby sie fresh osoba (wrobel nawet chyba nie czytał regulaminu sądzac po jego wiedzy XD) Edytowane 13 Maja 2022 przez blumek mdma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi