Wrobel Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Propozycja to: Zablokowanie Pewnej Komendy Treść: Witam przychodzę z pewną propozycją aby zablokować komendę "ping" bo jak admin jest na "sm_ukryj" to go widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 wolałbym nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Ja nawet z niej nie korzystam a i tak wiem ze jestes ukryj, na nie znajdzie sie 100 podobnych komend na luzie xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 i tak widac przez konsole i jak sie wchodzi na serwer ale no na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 NA TAK Pod warunkiem że zablokowane zostanie też widzenie w innych miejscach. W informacjach serwera, gt itd... Jak nie to usuwanie tego tylko w ping nie ma sensu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzbanik Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 na tak przyda się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Jako admin często korzystałem z komendy "ping", aby zobaczyć jaki ping mają inni gracze, którzy przebywają na serwerze. Wpisanie komendy "ping" i sprawdzenie w konsoli jaki ping mają inni gracze, jest znacznie szybsze niż sprawdzanie tego w tabeli wyników. - Komenda "ping" w konsoli jest przydatną komendą. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Zablokowanie tej komendy nic nie da. Jest dużo więcej sposobów na sprawdzenie listy graczy. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi