Karczmi Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Propozycja to: Usunięcie mapy Treść: Chcę zaproponować usunięcie mapy, która nawołuje do nazi*mu. Na mapie są liczne obrazy Hit*era, oraz swa*tyk. Mowa o mapie deathrun_wolfenstein 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) Jescze nie grałem, a już mi się podoba mapka --- gra to nie życie nie trzeba usuwać wszystkiego, najpierw model Hitlera a teraz to, na nie ( znaczy nie że pobieram nazizm ale to giera tylko ) Edytowane 24 Marca 2022 przez Novu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi