PoLaR Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/niolon/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/kaYzer23/ Nick oskarżonego: Kazyer , MrTricio Opis sytuacji: Admin nadużywa permisji, daje niezrozumiałe powody odnośnie kicków, prowokuje graczy, nie moze ogarnąc patoli na serwie, nie reaguje na u@. MrTricio przeszkadza mi w zabawie Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 18:15 Dowody: Kayzer nie reaguje na prwokację ze strony gracza oriego, nawet nie dał ostrzeżenia, jako iż mam słabą psychikę to mnie to bardzo uraziło. MrTricio przeszkadza mi w zabawie, admin kazyer nie reaguje. Adminek kazyer prwokuje graczy co jest według mnie bardzo słabe w reprezentowaniu gwardii adminów, gdzie i na jakim serwerze admin porowokuje graczy... Bardzo słabe zachowanie admina Admin kazyzer bawi się komendami admina i odtwarza bezsensu dźwięki dla WSZYSTKICH graczy Admin kazyer bawi się w dalszym ciągu komendami admina, przeznaczonymi do uspokajania serwera, a nie do zabawy (niektórzy gracze, aż proszą o wyłączenie dźwięków, które puszcza owy admin kazyer) Co to ma być za powód, jak gracz, który gra 10 min na serwie może zrozumieć owy powód admina, według mnie serwer traci na takim zachowaniu admina Podsumowując admin bawi się permisjami, jeżeli nawet to było dla zabawy to chciałbym przypomnieć o byłym już adminie @Kokonek, który dostał dengu za bawienie się komendami, nawet dla zbawy. // Dodaje na prośbę autora // "Kokonek nigdy nie bawił się komendami admina w stosunku do graczy, lecz nadużywał permisji w stosunku tylko i wyłącznie do adminów (dostając za to dengu), czyli np do mnie. Kayzer zrobił jeszcze większe "zło" bo bawił się komendami adminowskimi w stosunku do graczy co jest według mnie jeszcze większym przewinieniem. 1 1 Poprawiam post na prośbę autora. Przez uSzanowankoo, 26 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) Kary: MrTercio - nadużywanie/modulowanie głosem - mute 60 minut ori - prowokacje/rasizm - mute 120 minut MrTercio - utrudnianie zabawy/faworyzacja/obijanie tt - ctban 360 minut Rozpiska: 7;27 kayzer daje dzwiek dla saczeq 7;45 kayzer daje kolejny dzwiek dla romiego 10;35 kayzer daje dzwiek dla .kuba. 11;40 kayzer reaguje na zgloszenie polara ws. prowokacji 12;35 mrtercio podbiega do naszego kochanego polara i obija go kosa na KD, blokuje go dzieki czemu kayzer go zabija 15;30 kayzer prowokuje gracza 16;00 kayzer kickuje gracza o nicku 去他媽的自己 z powodem polski serwer a na demku nie widac lagow 16;04 17;21 kayzer znowu daje dzwiek dla romi 17;28 kayzer daje dzwiek dla shizera 20;34 kazyer daje dzwiek dla saczeq 21;05 kayzer daje dziwek dla flobaka 21;10 kayzer daje dzwiek dla konradab 25;58 kayzer daje dziwek dla saczqa 26;12 kayzer daje dzwiek dla romiego 26;18 kayzer daje dla shizera 26;23 kayzer wyszedl Gracze prosili o te dzwięki(z wyjątkiem saczeq), ale mimo wszystko jest to nadużywanie permisji admina. Pomocna dłoń - @ xdar1uNqq Co do admina decyzja @ xBonio Edytowane 27 Lutego 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi