#$Monster$# Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Monster Wiek: 15 3 najlepsze prace: (Mogą być linki lub załączniki) https://imgur.com/a/Q1jEAdI (3 w 1 linku) 2 linki do zleceń: (Zlecenia na grafiki na naszym forum) Używany program: (Programy graficzne jakich używasz) gimp i inne darmowe zalezy do jakiej grafiki Doświadczenie w grafice: (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.) Od kilku miesiecy w nudnych chwilach robie grafiki Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki) Jestem karol mam 15lat lubie jezdzic na moto jestem osoba miłą ale czasami tez lubie kogos zwyzywac obecnie mam duzo czasu i moge robic grafiki a czasami zlecen nie brakuje Edytowane 23 Lutego 2022 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 na tak +ładneee +umie +będzie robić innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 można spróbować grafiki wydają się nawet spoko na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Prace lepsze niż w poprzednich podaniach można dać szanse Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) na nie -zachowanie na forum ostatni warn za skarge Edytowane 23 Lutego 2022 przez fejmiorrPdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na nie slabe zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 tak git prace grafików nigdy za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Można dać szansę ale ogarnij się. Na tak +wiek +nawet nawet te grafiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 +git prace Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makswuxddd Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ja na tak bo to gigachad i ma mega prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 nie -zachowanie -warny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na nie -Od kiedy dodanie napisu na zdjęcie jest traktowane jako zrobienie grafiki? -zachowanie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 NIE XDDDDD -To są gotowe zdjęcia tylko napis do nich dodałeś. -Mental kido 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4MQ Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 można spróbować na tak + ładne grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Dziwi mnie dalej to że to głownie ty prosiłeś o tworzenie grafiki, pomimo, że od jakiegoś czasu się w tym bawisz. Niestety często prosiłeś o grafiki [sygnatury m.in] i do tej pory nawet tych grafik nie wykorzystałeś. Wykonałem sam wiele grafik dla Ciebie tak samo jak i inni graficy... Prace nie są jakieś super Praca dla sebcia, wykonanie takiej grafiki niestety wygląda inaczej. Pomimo, że autor zlecenia nie musi nam mówić jakie są wymiary na poszczególne urządzenia to warto samemu się zainteresować w przypadku tworzenia grafik. Na PC [najniższa rozdziałka pracy] jest to 1546x423, jednak jest to podstawa pracy w tej grafice. Twoja grafika nie jest przygotowana na banner YT, co widać po grafice jaką wykonałeś. Wygląda to tak na przyszłość: *Klik* Praca dla easy.. tworzenie grafiki 1080x1080 jest moim nie potrzebnym zabiegiem. Wystarczy stworzyć 200x200 [max 500x500]. Grafika jest rozciągnięta, tło wygląda jak brzydko w rozciągniętych wymiarach. Do napisu się nie przyczepiam, bo sam mam często z nimi problem - a tutaj jest nawet ok. 3 najlepsze prace.. zacznę pokolei: Napis dziwny, nic ze sobą nie współpracuje. Po wgraniu na np steam nie będzie za dużo widać [m.in napisu]. Gotowa grafika + napis.. jednak napis mały, ledwo widoczny przy wgraniu czy to na forum czy to na steam. Większe napisy / cień [/blask] wokół napisu i wychodzi o wiele lepsza praca. Nie wiem czemu mi się nie podoba.. Wiele tutaj jest wspólnego z powyższymi punktami... Na nie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekashi Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 na tak git prace malo grafikow mysle ze da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltek Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Tak Ogarnia Pomocny Powinien oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 na tak + fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 na nie -slabe prace 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwispat Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 na tak ladne prace przyda sie wiecej grafikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi