Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na grafika Do 3 razy sztuka

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Monster
3 najlepsze prace: (Mogą być linki lub załączniki)

https://imgur.com/a/Q1jEAdI (3 w 1 linku) 

2 linki do zleceń: (Zlecenia na grafiki na naszym forum) 

Używany program: (Programy graficzne jakich używasz) gimp i inne darmowe zalezy do jakiej grafiki 
Doświadczenie w grafice: (Jaki czas się tym zajmujesz, pracowałeś gdzieś, itp.) Od kilku miesiecy w nudnych chwilach robie grafiki 
Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy, co Ci pomaga w robieniu grafiki) Jestem karol mam 15lat lubie jezdzic na moto jestem osoba miłą ale czasami tez lubie kogos zwyzywac  obecnie mam duzo czasu i moge robic grafiki a czasami zlecen nie brakuje

Edytowane przez #$Monster$#

Dziwi mnie dalej to że to głownie ty prosiłeś o tworzenie grafiki, pomimo, że od jakiegoś czasu się w tym bawisz.
Niestety często prosiłeś o grafiki [sygnatury m.in] i do tej pory nawet tych grafik nie wykorzystałeś.
Wykonałem sam wiele grafik dla Ciebie tak samo jak i inni graficy...

• Prace nie są jakieś super
  • Praca dla sebcia, wykonanie takiej grafiki niestety wygląda inaczej. Pomimo, że autor zlecenia nie musi nam mówić jakie są wymiary na poszczególne urządzenia to warto samemu się zainteresować w przypadku tworzenia grafik. Na PC [najniższa rozdziałka pracy] jest to 1546x423, jednak jest to podstawa pracy w tej grafice. Twoja grafika nie jest przygotowana na banner YT, co widać po grafice jaką wykonałeś. Wygląda to tak na przyszłość: *Klik*
  • Praca dla easy.. tworzenie grafiki 1080x1080 jest moim nie potrzebnym zabiegiem. Wystarczy stworzyć 200x200 [max 500x500]. Grafika jest rozciągnięta, tło wygląda jak brzydko w rozciągniętych wymiarach. Do napisu się nie przyczepiam, bo sam mam często z nimi problem - a tutaj jest nawet ok.
  • 3 najlepsze prace.. zacznę pokolei:
  1. Napis dziwny, nic ze sobą nie współpracuje. Po wgraniu na np steam nie będzie za dużo widać [m.in napisu].
  2. Gotowa grafika + napis.. jednak napis mały, ledwo widoczny przy wgraniu czy to na forum czy to na steam. Większe napisy / cień [/blask] wokół napisu i wychodzi o wiele lepsza praca.
  3. Nie wiem czemu mi się nie podoba.. Wiele tutaj jest wspólnego z powyższymi punktami... 

Na nie :/

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności