Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie - waldbeN

Udostępnij

waldbeN

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) - waldbeN

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Prawda jest taka, że gram tu krótko, lecz moje doświadczenie jeżeli chodzi o serwery typu Jailbreak jest dosyć sporawe. Myślę, że mógłbym przydać się serwerowi, bazując właśnie na tymże doświadczeniu plus podejściu do ludzi i zachęcaniu ich do gry w taki sposób by chętniej na niego wracały, a serwer dalej by się rozwijał, przykładowo w przeszłości praktykowałem mini eventy jak i szybkie poradniki dla nowych graczy JB, by mogli oni lepiej się z nim zapoznać. Moim zdaniem fakt przegranych małej ilości godzin na tym serwerze nie powinien mnie od razu skreślać z listy potencjalnych kandydatów na admina. Dla mnie rola admina powinna ograniczać się do realizowania podpunktów z jego regulaminu jak i zapewniania graczom serwera komfortu w czasie rozgrywki tak, aby nie była ona zakłócana przez osoby łamiące tenże regulamin, wierzę w to, że gracze właśnie tego oczekują od administratora, czyli klarownego przedstawienia im zasad jakie tu panują, wyjaśnienia niejasnych kwestii (jeśli takie występują) i reagowania na łamanie regulaminu. Mam nadzieje, że moja argumentacja jest czytelna i zrozumiała, jeśli podanie zostanie odrzucone, to zrozumiem to, jeśli jednak nie to myślę, że serwerowi przydałaby się kolejna para rąk do pomocy, pozdrawiam.

Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) 4 lata doświadczenia w adminowaniu w CS 1.6 na serwerach głównie JB i innych jako multi-admin (administrator na każdym serwerze danej sieci serwerów przez okres 6 miesięcy)

Jak długo gram w CS:GO?: 8 lat z przerwami, ok. 3500 godzin

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Porannych bądź późno wieczornych, zależnie od tego jak w konkretny dzień pracuje.

Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) 

https://www.gametracker.com/player/[Kapela] waldbeN/137.74.7.15:30050/

https://www.gametracker.com/player/waldbeN/137.74.7.15:30050/

Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)  Szczere 4, ale widzę sporo podobieństw jeśli chodzi o AMX i SM więc nie widzę problemu z poprawą znajomości komend w przyszłości.

Link do profilu Steam: 

https://steamcommunity.com/id/waldben/

Mikrofon: (Tak/Nie) Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak

Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

W dniu 20.02.2022 o 15:15, waldbeN napisał:

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Prawda jest taka, że gram tu krótko, lecz moje doświadczenie jeżeli chodzi o serwery typu Jailbreak jest dosyć sporawe. 

Nie ma znaczenia jakie posiadasz doświadczenie względem serwerów jailbreak. Każdy serwer ma inny regulamin, inną społeczność. Pomimo gry na innym serwerze opartym na tym samym modzie, a przejściu na drugi serwer jailbreak, jest wiele do nauczenia. Trzeba również pamiętać, że społeczność tego serwera, to w 65% osoby poniżej piętnastego roku życia, które nie umieją się zachować, do takich osób trzeba specjalnego podejścia, ponieważ wiele rzeczy nie rozumieją.

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Moim zdaniem fakt przegranych małej ilości godzin na tym serwerze nie powinien mnie od razu skreślać z listy potencjalnych kandydatów na admina.

Powinien. Po przeanalizowaniu Twoich wszystkich linków GT, wychodzi na to, że masz ponad 20 godzin spędzonych na serwerze. Tyle czasu idzie zrobić w 3-4 dni, jeśli ktoś ciągle przebywa na serwerze.

Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) -  zapewniania graczom serwera komfortu w czasie rozgrywki tak, aby nie była ona zakłócana przez osoby łamiące tenże regulamin

Rzadko kiedy nie ma administratora na serwerze, szczególnie, że aktualnie jest 12 administratorów, dochodzi do tego major admin, więc razem jest ich 13. Zawsze możesz użyć komendy !zglos, aby administrator dołączył na serwer. Możesz również napisać skargę na osobę, która zakłóca dobrobyt serwera.

Reasumując wszystkie aspekty, musisz dać się bardziej poznać graczom. Przeanalizować regulamin kilka razy, spędzić na serwerze wiele godzin, aby go opanować do perfekcji i nie mieć żadnych problemów.

Dodatkowo przyznam, że świetna argumentacja większości osób, które się wypowiadały pod tym podaniem. 😂

Jestem na nie.

Edytowane przez Karczmi
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności