waldbeN Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) - waldbeN Wiek: 23 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Prawda jest taka, że gram tu krótko, lecz moje doświadczenie jeżeli chodzi o serwery typu Jailbreak jest dosyć sporawe. Myślę, że mógłbym przydać się serwerowi, bazując właśnie na tymże doświadczeniu plus podejściu do ludzi i zachęcaniu ich do gry w taki sposób by chętniej na niego wracały, a serwer dalej by się rozwijał, przykładowo w przeszłości praktykowałem mini eventy jak i szybkie poradniki dla nowych graczy JB, by mogli oni lepiej się z nim zapoznać. Moim zdaniem fakt przegranych małej ilości godzin na tym serwerze nie powinien mnie od razu skreślać z listy potencjalnych kandydatów na admina. Dla mnie rola admina powinna ograniczać się do realizowania podpunktów z jego regulaminu jak i zapewniania graczom serwera komfortu w czasie rozgrywki tak, aby nie była ona zakłócana przez osoby łamiące tenże regulamin, wierzę w to, że gracze właśnie tego oczekują od administratora, czyli klarownego przedstawienia im zasad jakie tu panują, wyjaśnienia niejasnych kwestii (jeśli takie występują) i reagowania na łamanie regulaminu. Mam nadzieje, że moja argumentacja jest czytelna i zrozumiała, jeśli podanie zostanie odrzucone, to zrozumiem to, jeśli jednak nie to myślę, że serwerowi przydałaby się kolejna para rąk do pomocy, pozdrawiam. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) 4 lata doświadczenia w adminowaniu w CS 1.6 na serwerach głównie JB i innych jako multi-admin (administrator na każdym serwerze danej sieci serwerów przez okres 6 miesięcy) Jak długo gram w CS:GO?: 8 lat z przerwami, ok. 3500 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Porannych bądź późno wieczornych, zależnie od tego jak w konkretny dzień pracuje. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[Kapela] waldbeN/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/waldbeN/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Szczere 4, ale widzę sporo podobieństw jeśli chodzi o AMX i SM więc nie widzę problemu z poprawą znajomości komend w przyszłości. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/waldben/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) na tak +wiek +ogar Edytowane 20 Lutego 2022 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 nie malo tu gra czasem toxic nie lubi dzieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 -nie znam cie +wiek na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 + ogar +wiek +Duże doświadczenie jako admin na innych serwerach -Czas spędzony na serwerze Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) nie -krotko tu grasz +wiek Edytowane 20 Lutego 2022 przez fejmiorrPdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 tak + estetyka podania + jak cie widziałem to nie był toxic + wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Na tak +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Na nie - za krótko tu kolega gra - prawie się nie odzywa xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Na Tak +Duże doświadczenie jako admin +Wiek +Przyjazny +Ogarniety 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 nie za krótko grasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Nie za ktorko grasz daj sie poznac admina gracza lepiej ps kiedy posiadanie admina jb to bylo cos w porownaniu do teraz osoby ktore graly miesiac nie mialy szans dostac admina 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 + Bardzo miły jesteś; + Pomocny; + Wiek Jest tylko jeden minus. Grasz za krótko. Pomimo tego, dam Ci na jak najbardziej na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 32 minuty temu, kingu napisał: Nie za ktorko grasz Tez mi tak pisał i potem kumple od jednego kielicha się zrobiliśmy Ale w zasadzie to -mało się odzywasz +wiek +sm +aktywnosc tygodniowa wynosi 24 h, więc git Masz moje TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 na tak +wiek +sm +dobra morda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Na tak + wiek + ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Tak +Aktywność +Wiek +SM +długie podanie tak btw czemu się przyjęcie o staż na serwie jak sporo adminów obecnych dostało admina po krótkim czasie gry np. polar, Syder lub nawet sam naiz mówił że dostał admina po kilku tygodniach gry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Tak Ogarnie Wiek 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Na tak + wiek + ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 20.02.2022 o 15:15, waldbeN napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Prawda jest taka, że gram tu krótko, lecz moje doświadczenie jeżeli chodzi o serwery typu Jailbreak jest dosyć sporawe. Nie ma znaczenia jakie posiadasz doświadczenie względem serwerów jailbreak. Każdy serwer ma inny regulamin, inną społeczność. Pomimo gry na innym serwerze opartym na tym samym modzie, a przejściu na drugi serwer jailbreak, jest wiele do nauczenia. Trzeba również pamiętać, że społeczność tego serwera, to w 65% osoby poniżej piętnastego roku życia, które nie umieją się zachować, do takich osób trzeba specjalnego podejścia, ponieważ wiele rzeczy nie rozumieją. W dniu 20.02.2022 o 15:15, waldbeN napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - Moim zdaniem fakt przegranych małej ilości godzin na tym serwerze nie powinien mnie od razu skreślać z listy potencjalnych kandydatów na admina. Powinien. Po przeanalizowaniu Twoich wszystkich linków GT, wychodzi na to, że masz ponad 20 godzin spędzonych na serwerze. Tyle czasu idzie zrobić w 3-4 dni, jeśli ktoś ciągle przebywa na serwerze. W dniu 20.02.2022 o 15:15, waldbeN napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) - zapewniania graczom serwera komfortu w czasie rozgrywki tak, aby nie była ona zakłócana przez osoby łamiące tenże regulamin Rzadko kiedy nie ma administratora na serwerze, szczególnie, że aktualnie jest 12 administratorów, dochodzi do tego major admin, więc razem jest ich 13. Zawsze możesz użyć komendy !zglos, aby administrator dołączył na serwer. Możesz również napisać skargę na osobę, która zakłóca dobrobyt serwera. Reasumując wszystkie aspekty, musisz dać się bardziej poznać graczom. Przeanalizować regulamin kilka razy, spędzić na serwerze wiele godzin, aby go opanować do perfekcji i nie mieć żadnych problemów. Dodatkowo przyznam, że świetna argumentacja większości osób, które się wypowiadały pod tym podaniem. 😂 Jestem na nie. Edytowane 21 Lutego 2022 przez Karczmi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Za szybko. Jailbreak nie należy do prostych w ogarnięciu, zwłaszcza Areny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi