wiktooor Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Nick: ToruTImię: WiktorWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem aktywnym użytkownikiem forum już od dłuższego czasu. Zaglądam na arenę, można powiedzieć, że co 10 minut. Zawsze byłem niekonfliktową osobą i nie było nigdy ze mną jakiś większych problemów. Gram aktywnie na serwerach areny od 2 lat. Staram się pomagać w przyciąganiu ludzi na nasze serwery(konkursy które robiłem na jb, postawienie typera na nogi). Zgłaszam wszystkie błędy jakie gracze popełniają na forum by ułatwić pracę moderatorom. Nie zaniedbuje żadnej mojej rangi(UBT,Admin JB,Typer).Doświadczenie w moderowaniu: Mam uprawnienia w dziale typera, dzięki czemu mam namiastkę posługiwania się funkcjami moderacyjnymi. Znam podstawowe funkcje które posiada moderator, dzięki rozmowie z byłymi moderatorami. W dodatku miałem kiedyś styczność z większymi funkcjami moderacyjnymi.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem na forum co 10 minut, więc nie jestem w stanie określić dokładnych godzin.Coś o sobie: Chodzę do I technikum i jestem na kierunku mechatronik. Mam dwóch braci, młodszego i starszego. Jestem bardzo gadatliwą osobą co przeszkadza wielu ludziom których znam. Jako dzieciak zawsze chciałem zostać polskim Cristiano Ronaldo. Oczywiście pasja to piłki znikła wraz z rozpoczęciem zdalnych. Od tego czasu bardziej interesują mnie Skoki Narciarskie i od kilku miesięcy Formuła 1. Można powiedzieć, że jestem trochę sezonowcem w skokach. Ten sezon Polakom idzie fatalnie przez co nie oglądam już regularnie konkursów.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Postawiłem typera na nogi i jestem UBT od prawie roku.Kontakt: Steam, Forum, Discord, TeamSpeak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Jestem na tak +Ogar +Wiek +Bezstronny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 jestem na tak dlugo ubt doswiadczenie miazdzy aktywnoscia innych kandydatow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 na tak dlugo jest na ubt wspolpraca zemną kiedys bezkonfliktowy na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Na Ta +ogar +wiek "bezkonfliktową" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ta Ogar Nie ma kja Ale #teamterminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 + Miły; + Ogarnięty Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 W ubt 3/4 czasu waliłes konia Malo co cię widać na forum szczere nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Kopiuj wklej z poprzedniej+ładnie napisane podanie +staż wystarczający, jak na dzisiejsze realia +wywiązujesz się z obowiazkow ubt już od dłuższego czasu +pomoc w typerze, co bardzo szanuje +nie wiem jak na serwerach, ale na forum napewno bezkonfliktowy +zgłoszenia się przewijały też twoje +warna napewno nie miałeś, ale nie kojarzę również, abys otrzymał jakąś notkę nawet, więc to dobrze świadczy. Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Tak +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 na tak ogar +wiek bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 -lepszy kandydatów widzę +wiek +bezkonfliktowy Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Na tak Wiek Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na tak, Nie ma z Tobą żadnych problemów, Posiadasz jakieś doświadczenie z innego forum jak pisałeś też w innym podaniu, Minusem brak wypowiadania się na forum, co potwierdzają posty na twoim profilu [ostatnie], Jesteś aktywny na forum [ostatnio 22 minuty temu podczas pisania tego postu], Jakieś tam zgłoszenia były od Ciebie, więc tutaj plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 na tak +ogar +aktywność +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na tak No toxic Pomocny Długo jest już na stanowisku ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na tak Ogólnie to wymagania spełniasz. Z tego co czytam mamy trochę wspólnych cech Widzę że masz "manie" częstego sprawdzania forum która także kiedyś mnie dotknęła i wiem, że jako moderatorowi może ci to wyjść na spory plus. Co tu dużo mówić wszystko się zgadza, elegancko. Jak najbardziej jestem za wypróbowaniem kandydata, a co dalej - pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi