Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie

Udostępnij

wiktooor

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ToruT
Imię: Wiktor
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem aktywnym użytkownikiem forum już od dłuższego czasu. Zaglądam na arenę, można powiedzieć, że co 10 minut. Zawsze byłem niekonfliktową osobą i nie było nigdy ze mną jakiś większych problemów. Gram aktywnie na serwerach areny od 2 lat. Staram się pomagać w przyciąganiu ludzi na nasze serwery(konkursy które robiłem na jb, postawienie typera na nogi). Zgłaszam wszystkie błędy jakie gracze popełniają na forum by ułatwić pracę moderatorom. Nie zaniedbuje żadnej mojej rangi(UBT,Admin JB,Typer).
Doświadczenie w moderowaniu: Mam uprawnienia w dziale typera, dzięki czemu mam namiastkę posługiwania się funkcjami moderacyjnymi. Znam podstawowe funkcje które posiada moderator, dzięki rozmowie z byłymi moderatorami. W dodatku miałem kiedyś styczność z większymi funkcjami moderacyjnymi.

Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem na forum co 10 minut, więc nie jestem w stanie określić dokładnych godzin.
Coś o sobie: Chodzę do I technikum i jestem na kierunku mechatronik. Mam dwóch braci, młodszego i starszego. Jestem bardzo gadatliwą osobą co przeszkadza wielu ludziom których znam. Jako dzieciak zawsze chciałem zostać polskim Cristiano Ronaldo. Oczywiście pasja to piłki znikła wraz z rozpoczęciem zdalnych. Od tego czasu bardziej interesują mnie Skoki Narciarskie i od kilku miesięcy Formuła 1. Można powiedzieć, że jestem trochę sezonowcem w skokach. Ten sezon Polakom idzie fatalnie przez co nie oglądam już regularnie konkursów.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Postawiłem typera na nogi i jestem UBT od prawie roku.
Kontakt: Steam, Forum, Discord, TeamSpeak

Kopiuj wklej z poprzedniej+ładnie napisane podanie 

+staż wystarczający, jak na dzisiejsze realia 

+wywiązujesz się z obowiazkow ubt już od dłuższego czasu

+pomoc w typerze, co bardzo szanuje 

+nie wiem jak na serwerach, ale na forum napewno bezkonfliktowy 

+zgłoszenia się przewijały też twoje 

+warna napewno nie miałeś, ale nie kojarzę również, abys otrzymał jakąś notkę nawet, więc to dobrze świadczy. 

Tak

• WOW MEGA! 1

Na tak,

• Nie ma z Tobą żadnych problemów,
  • Posiadasz jakieś doświadczenie z innego forum jak pisałeś też w innym podaniu,
  • Minusem brak wypowiadania się na forum, co potwierdzają posty na twoim profilu [ostatnie],
  • Jesteś aktywny na forum [ostatnio 22 minuty temu podczas pisania tego postu],
  • Jakieś tam zgłoszenia były od Ciebie, więc tutaj plus.

Na tak

Ogólnie to wymagania spełniasz. Z tego co czytam mamy trochę wspólnych cech :) Widzę że masz "manie" częstego sprawdzania forum która także kiedyś mnie dotknęła i wiem, że jako moderatorowi może ci to wyjść na spory plus. Co tu dużo mówić wszystko się zgadza, elegancko. Jak najbardziej jestem za wypróbowaniem kandydata, a co dalej - pożyjemy zobaczymy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności