Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie

Udostępnij

Rastafari

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Rastafari

Imię: Bartosz

Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Chciałbym uzyskać tę rangę, ponieważ staram się pomagać każdemu użytkownikowi sieci, jestem miły oraz spokojny. Swoje obowiązki wykonuję należycie, oraz jestem osobą bezkonfliktową. Potrafię się dogadać z każdym oraz znam dobrze regulamin forum. Staram się pomagać Moderatorom zgłaszając tematy, w których ktoś nie do końca ktoś zapoznał się z regulaminem.

Doświadczenie w moderowaniu: Nie jest one duże, lecz zawsze musi być pierwszy raz na coś w życiu. Mogę jedynie powiedzieć, że poznałem parę funkcji Moderatora kiedy miałem okazję pełnić rolę Redaktora na arenie.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Myślę, że poświęcam bardzo dużo czasu na forum, ponieważ gdy mam telefon pod ręką to zaglądam co jakieś 5-10 minut na forum.

Coś o sobie: Jestem Bartosz, będę mieć za 3 miesiące 17 lat. Jestem osobą pomocną i mam dobre podejście do użytkowników forum. Kiedyś moje zachowanie nie było odpowiednie, więc postanowiłem, że się zmienię. Jestem osobą chętną do rozmowy, staram się pomagać jak tylko mogę. Kiedyś moją wadą była chęć zwrócenia na siebie uwagi, przez co nie byłem do końca lubiany, lecz postanowiłem, że powrócę na dobrą drogę i stanę się lepsza wersją siebie.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Pełniłem funkcję Redaktora na forum przez długi okres czasu, oraz zrobiłem dwie paczki MVP. I to na tą chwilę chyba tyle.
Kontakt: Platforma Steam; forum; discord.

Edytowane przez rastafari

Na nie,

• Niby przez ostatni czas nie otrzymałeś warna, ale to nie zmienia faktu że miałeś je wcześniej co już wspominał NiceOne wyżej
  • Brak jakich kol wiek osiągnięć na Arenie, nie oszukujemy się ale funkcja Redaktora nie jest jakąś wielką funkcją.
  • Niedawno powróciłeś na Arenę, jednak po za czat boxem to naprawdę ciężko Cię gdzieś namierzyć.
  • Funkcja redaktora nie ma nic wspólnego z funkcją moderatora. Redaktor dodaje tylko 2-3 posty na dzień i może sobie je zamknąć o północy jeśli się nie mylę.
  • Zero aktywności w życiu forum, nie piszesz nic na forum po za tematami redakcji [+1 post w typerze / coś tam napiszesz pod podaniem admina].

Nie chce mi się szukać argumentów na siłę i tyle chyba powinno starczyć :v

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności