Jasiok Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Nick : ★Jasiok★Imię : JanWiek : 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : Dlaczego ja powinienem zostać UBT? Jestem osobą którą jak ma range na forum/serwerze i muszi coś zrobić to to robię natychmiast. Jestem osobą : asertywną, dokładną, pracowitą, lojalną i ambitną. Fakt gracze mogą mnie nie lubić za moje wcześniejsze zachowanie na JB, ale je poprawiłem tylko do czasu wbije zobaczyć czy jest normalnie na serwerze. Jeśli bym dostał UBT nikogo bym nie faworyzował i nie był bym po kogoś stronie. W ostatnim czasie mam dużo czasu na sprawdzanie demek i rozpisywanie ich. Mam też duże doświadczenie na serwerze [JB] z którego pochodzi najwięcej skarg 80%.Doświadczenie w ocenianiu demek : Pełniłem funkcję admina na najaktywniejszym serwerze [JB]. Oceniałem niektóre demka, które wysyłali mi gracze [JB] na pv i nadawałem kary. Więc doświadczenie w ocenianiu demek 7,5/10Jak długo gram w CS:GO? : 3 lata. razem ze wszystkich kont około 2,400 godzin.Ile czasu poświęcam forum dziennie : codziennie patrzę na forum przeglądam podania, skargi itd.Znajomość SM : 5/10.Link do profilu steam : https://steamcommunity.com/id/Jasiokkk/Kontakt : discord, teamspeak, forum, steam, messenger, telefon, whatsapp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Nie Cringe Modulator Nie ogarnia Robił faworke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) 24 minuty temu, Jasiok napisał: Wiek : 15 Może i prawda kto wie ten wie mentalnie na pewno nie a po za tym sie zdecyduj bo kiedys w podaniach pisałeś że 15 potem 14 teraz 15 24 minuty temu, Jasiok napisał: Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : był bym po kogoś stronie. W ostatnim czasie mam dużo czasu na sprawdzanie demek i rozpisywanie ich. Mam też duże doświadczenie na serwerze [JB] z którego pochodzi najwięcej skarg 80%. Na ciebie jest mnostwo skarg o wielokrotne łamanie regulaminu takie jak: (i chuj w to ze sa stare ale chodzi o powod ich nadania) Cytat Cytat Cytat Cytat Cytat Jest ich jeszcze o wiele więcej ponad to piszesz podanie z 4 raz zrob sobie małą przerwę A i zapomniałbym granie na modulatorze faworka + afera ze scamem graczy Na nie❌ Edytowane 4 Lutego 2022 przez Hiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na nie -Mała aktywność na forum i serwerach -wiek - mało przekonujące "dlaczego ja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 nie❌ kido mental kilka odrzuconych podan ostatnio lepszy kandydat 38 minut temu, Hiro napisał: Może i prawda kto wie ten wie mentalnie na pewno nie a po za tym sie zdecyduj bo kiedys w podaniach pisałeś że 15 potem 14 teraz 15 Na ciebie jest mnostwo skarg o wielokrotne łamanie regulaminu takie jak: (i chuj w to ze sa stare ale chodzi o powod ich nadania) Jest ich jeszcze o wiele więcej ponad to piszesz podanie z 4 raz zrob sobie małą przerwę A i zapomniałbym granie na modulatorze faworka + afera ze scamem graczy Na nie❌ to jest podsumowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Dla przyszłych graczy oraz wcześniejszych - nie atakujcie gracza w takich sposób bo zaraz się posypią się notki. Dalej mam takie same zdanie, - nieodpowiedzialny - kolejne podanie pomimo 3 odrzuconych - lepsi kandydaci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na nie Używasz modulatora głosu żeby wyjść na starszego Wyżej cię już bardziej podsumowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 na nie nie udzielasz sie na forum -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Na nie -modulator -mental -zachowanie -nieodpowiedzialny -kid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 6 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 ~ ss z przed 2 minut -zachowanie na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi