Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie Jasiok na [UBT]

Udostępnij

Jasiok

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : ★Jasiok★
Imię : Jan
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? : Dlaczego ja powinienem zostać UBT? Jestem osobą którą jak ma range na forum/serwerze i muszi coś zrobić to to robię natychmiast. Jestem osobą : asertywną, dokładną, pracowitą, lojalną i ambitną. Fakt gracze mogą mnie nie lubić za moje wcześniejsze zachowanie na JB, ale je poprawiłem tylko do czasu wbije zobaczyć czy jest normalnie na serwerze. Jeśli bym dostał UBT nikogo bym nie faworyzował i nie był bym po kogoś stronie. W ostatnim czasie mam dużo czasu na sprawdzanie demek i rozpisywanie ich. Mam też duże doświadczenie na serwerze [JB] z którego pochodzi najwięcej skarg 80%.
Doświadczenie w ocenianiu demek : Pełniłem funkcję admina na najaktywniejszym serwerze [JB]. Oceniałem niektóre demka, które wysyłali mi gracze [JB] na pv i nadawałem kary. Więc doświadczenie w ocenianiu demek 7,5/10
Jak długo gram w CS:GO? : 3 lata. razem ze wszystkich kont około 2,400 godzin.
Ile czasu poświęcam forum dziennie : codziennie patrzę na forum przeglądam podania, skargi itd.
Znajomość SM : 5/10.
Link do profilu steam : https://steamcommunity.com/id/Jasiokkk/
Kontakt : discord, teamspeak, forum, steam, messenger, telefon, whatsapp.

24 minuty temu, Jasiok napisał:

Może i prawda kto wie ten wie mentalnie na pewno nie a po za tym sie zdecyduj bo kiedys w podaniach pisałeś że 15 potem 14 teraz 15

24 minuty temu, Jasiok napisał:

Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT? :  był bym po kogoś stronie. W ostatnim czasie mam dużo czasu na sprawdzanie demek i rozpisywanie ich. Mam też duże doświadczenie na serwerze [JB] z którego pochodzi najwięcej skarg 80%.

Na ciebie jest mnostwo skarg o wielokrotne łamanie regulaminu takie jak: (i chuj w to ze sa stare ale chodzi o powod ich nadania)

Cytat

Cytat
Cytat

Cytat

Cytat

Jest ich jeszcze o wiele więcej ponad to piszesz podanie z 4 raz zrob sobie małą przerwę

A i zapomniałbym granie na modulatorze faworka + afera ze scamem graczy

Na nie

Edytowane przez Hiro

nie

kido

mental

kilka odrzuconych podan ostatnio 

lepszy kandydat

38 minut temu, Hiro napisał:

Może i prawda kto wie ten wie mentalnie na pewno nie a po za tym sie zdecyduj bo kiedys w podaniach pisałeś że 15 potem 14 teraz 15

Na ciebie jest mnostwo skarg o wielokrotne łamanie regulaminu takie jak: (i chuj w to ze sa stare ale chodzi o powod ich nadania)

Jest ich jeszcze o wiele więcej ponad to piszesz podanie z 4 raz zrob sobie małą przerwę

A i zapomniałbym granie na modulatorze faworka + afera ze scamem graczy

Na nie

to jest podsumowanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności