bulimek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) blumek Imię: Kacper Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem imo najlepszym kandydatem nawet gdy nie miałem żadnego admina lubiłem ogladac demka i podsylac ówczesnej administracji mam dobry kontakt z ubt i wiele się nauczyłem Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) od dłuższego czasu oglądam demka razem askiem, sam tez wiele razy oglądałem. Myślę ze na luzie mogę rozpatrzyć każde Jak długo gram w CS:GO?: od 2018 około 5kh na wszystkich kontach Ile czasu poświęcam forum dziennie: praktycznie co chwile jestem dostępny jak nie na komputerze to na telefonie bardzo często wbijam Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) https://steamcommunity.com/id/blumeknatracku/ Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) discord-blu#4880 / forum / steam / telefon / msg pozdrawiam gorąco 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 tak +doświadczenie +wiek +sm +blumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 tak wiek, doświadczenie, pomaga, ogląda demka, aktywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 ta wiek doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Dosyć znany i lubiany gracz. Dodatkowym plusem jest bycie adminem jb a właśnie z tego serwera jest najwięcej skarg. Dobry kontakt w celu porozumienia. Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Wiek Doświadczenie Skala SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na tak +giga musk +Miły użytkownik tej serwerowni +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 na tak +aktywność +kontakt +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Szczerze to tak alebylbym za tym zeby zlozyla podanie tez osoba nie z jb bo nie patrzac to cala prokuratura to jest Admin JB +doswiadczenie w ogl demek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 NA TAK +aktywność +wiek +długo gra pamiętam go jeszcze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 takkkk! + blumek + koks + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 4 godziny temu, blumek napisał: Jestem imo najlepszym kandydatem Jesteś najlepszym kandydatem, bo póki co jedynym +wiek +chęci +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Tak +aktywny - toxic czasami +SM +doświadczenie -ktoś z hns by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 10 godzin temu, blumek napisał: od dłuższego czasu oglądam demka razem askiem, Jak ty ze mną tylko 1 lub 2 demka oglądałeś (jeśli dobrze pamiętam). 10 godzin temu, blumek napisał: Myślę ze na luzie mogę rozpatrzyć każde Na pewno? No to jak na luzie to rozpisz demko z jakiejś skargi (na admina). -dziwne powody banów/commsów ("cringe" lub "," ".") -osoba z Hns by się przydała Nie (Jak coś rozpiszesz to dam ci może na tak) /// Na tak + nawet git rozpiska 5 Poprawiam na prośbę autora. Przez uSzanowankoo, 4 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekashi Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Tak + brak kija +doswiadczenie + sm +aktywny +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Tak Zaimponował mi tym że zrobił rozpiskę Dobry z niego chłopak Szef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Nie Mental bez mózgowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Tak +ogarnia bardzo +bardzo miły +dojrzały jak na swój wiek +ładne podanie +aktywny bardzo +Gdy ktoś potrzebuje pomocy to pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Na nie Co prawda skarga dotyczyła niby mnie ale doskonale pokazałeś, że nie umiesz sprawdzać demek. Przypadkowe włączenie mikrofonu przez graczy to dla ciebie nadużywanie, a co najlepsze, nie wiesz nawet kiedy na serwerze ludzi słychać a kiedy nie 👏👏👏 Godzinę temu, PoLaR napisał: +dojrzały jak na swój wiek właśnie jak na swój wiek to zachowuje się dość "cringe" Spoiler Edytowane 4 Lutego 2022 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi