naiz Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nick: naiz Imię: Kacper Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Spędzam sporą ilość czasu na forum oraz brać czynny udział w jego życiu, staram się zgłaszać wszelkie rzeczy niedogodności, dzięki czemu będę udogodnieniem na zielonych. Jestem pracowity oraz sumiennie wypełniam swoje obowiązki co widać po ubt oraz jail’u. Po moich nieobecnościach widać, że nie brak mi czasu, więc dlaczego by nie próbować. Doświadczenie w moderowaniu: m@ jailbreak’a od listopada; m@ kwiecień-czerwiec +/-, powinienem dać radę patrząc na moderowanie działu jailbreak. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Przesiaduję sporo czasu na forum, co pokazuje mój czas na nim. Staram się w wolnej chwili zerkać. Coś o sobie: Jestem Kacper znany jako naiz. Jestem z małej wsi na Śląsku, przyszły technik logistyk. Na codzień pasjonuję się kulturystyką. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Od marca zajmuje się Jail’em ogarniając administracje oraz wszelkie udoskonalenia. Dodatkowo regularnie zajmuje się skargami od dłuższego okresu. Kontakt: Steam dc: kapi#7914 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Ogar aktywny wie co robi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 tak giga chad alkoholik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 +aktywność +wiek +staż Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak ogarnięty aktywny rozsądny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 takkk ogar nie toxic ogarnia forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 ogarnięty doświadczenie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak +Aktywność +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Można Na Tak +gruby +Major JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na tak +major +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zdecydowanie na tak +ma majora co przekłada się na ogarnianie komend (niektórych) które ma się jako moderator +aktywność na forum +ma majora na samym JB czyli ogarnie na luzie 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Tak +doświadczenie +wiek -wywalił mnie z gangu na jb Edytowane 24 Stycznia 2022 przez OnlyWin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 tak +major +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 -Konflikty, dziecinne wyzywanie, co prawda od dawna się już to poprawiło, co nie zmienia faktu, że takie sytuacje były. +zdecydowana poprawa postępowania i dzialanie na korzyść sieci +wiek +staż +m@, próbka funkcji już była -podanie brzydkie +aktywność na forum -duża ilość warnów -Nie spełniasz wymagań i to zdecydowanie, ponieważ od ostatniego warna nie minęło nawet 3 miesięcy. Właściwie wystarczył by ten jeden argument w całej mojej wypowiedzi, bo pomimo tego, że Ci to podanie przepuszczono ja uważam, że jest to zwyczajnie nie fair w stosunku do innych co je spełniają w 100%. Podsumowując prawdopodobnie dałbym Ci na Tak, bo widać, że Ci zależy, ale no tak jak mówię dla mnie to by było lekko niesprawiedliwe jakbyś miał otrzymać dlatego jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak ogarnia aktywność ma dobra na forum +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak Jeden z lepszych majorów Ogarnia forum Jest często na forum i uczestniczy w nim aktywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 - Dramy - Czasami dziecinne zachowanie - Estetyka podania - "Zignorowany" punkt regulaminu o otrzymaniu warnów w regulaminie rekrutacji. - Są lepsi kandydaci Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na tak + naiz + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak +Szef totalny +Szef wszystkich szefów +Ogar 100% +Zawsze pomoże +odjebany Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Tak +ogarnia +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 4 godziny temu, PoLaR napisał: Na tak +Szef totalny +Szef wszystkich szefów +Ogar 100% +Zawsze pomoże +odjebany Staż Szef totalny bo ci dał admina XD i nie przeklinaj Jestem na TAK +Wiek +Doświadczenie +Staż -konflikty -esestyka podania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 (edytowane) na tak jedyny słuszny kandydat ze wszystkich obecnych od początku majorowania cały czas angażuje się w serwer i nie zaniedbuje swoich obowiązków także jako UBT duża aktywność, staż tez git a na to co działo się tam wcześniej to nie ma co patrzeć raczej bo większość z obecnych ludzi posiadających rangi na as ma swoją gowno historie i każdemu można by nasrać za plecy, elo Edytowane 26 Stycznia 2022 przez l-_VOID 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Na nie - nie spełniasz wymagań (Warn) - są lepsi kandydaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Działamy na JB ok 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi