wiktooor Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: ToruTImię: WiktorWiek: 16Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem raczej niekonfliktową osobą na sieci. Z wyjątkiem ostatniej niefortunnej skargi gdzie padło jedno wyzwisko z mojej strony. Na forum ostatnio spędzam sporo czasu bo zawsze gdy używam telefonu to zaglądam odrazu na arenę. Wydaję mi się, że wywiązuje sie z swoich obowiązków z innych rang. Lubię grać na serwerach areny i robić wszystko by się jak najlepiej rozwijała np. robienie konkursów na jb(ostatnio słabo z fajkami dlatego też konkursów nie robię, ale jak je miałem to nawet szybkie konkursy o 1k zachęcały ludzi do grania, chciałem robić większe konkursy tak jak zrobiłem quiz ale niestety przegrałem 320k ), zgłosiłem się do robienia typera by wrócić nim na dobre tory. Staram się zgłaszać błędy popełniane przez użytkowników co mogą potwierdzić moderatorzy.Doświadczenie w moderowaniu: Rozmawiałem z niektórymi moderatorami o różnych funkcjach moderacyjnych. W dodatku mam uprawnienia w dziale typera, dzięki czemu mam namiastkę posługiwania się funkcjami moderacyjnymi. Nie wiem czy mogę wspomnieć ale na innej sieci miałem styczność z większymi funkcjami moderacyjnymi.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wchodzę praktycznie co 10 minut, więc dokładnych godzin nie da sie określić.Coś o sobie: Mam na imię Wiktor. Chodzę do I technikum na kierunku mechatronik. Mam dwóch braci, jeden młodszy drugi starszy. W rzeczywistości jestem bardzo gadatliwą osobą co czasami wkurza niektórych ludzi. Kiedyś bardzo lubiłem grać w piłkę, lecz niestety ta pasja upadła wraz z początkiem pandemi. Po ostatnim wyścigu poprzedniego sezonu Formuły 1 gdzie Verstappen w końcówce wyprzedził Hamiltona i wygrał cały sezon mocno zainteresował mnie ten sport i na pewno od kolejnego sezonu będę oglądał go regularnie. Wynika to też z tego, że skoki coraz rzadziej oglądam bo przecież Polacy w tym sezonie fatalnie skaczą co pokazuje ostatnie dwa konkursy gdzie był jeden Polak w drugiej serii na 29 miejscu.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Jestem UBT od prawie roku. Jak mówiłem wyżej zgłosiłem się do robienia typera choć jest to pracochłonne.Kontakt: Steam, Forum, Discord, Teamspeak Edytowane 23 Stycznia 2022 przez ToruT 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak nie konfliktowy ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Miły Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Miły Ogar Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Miły oGAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Ładnie napisane podanie Staż na arenie i aktywny Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Ogar Miła osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na Nie -mental -kijaczek -prowokujesz często na JB 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Ładnie się postarał z podaniem Giga ogar Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Na tak +ogarnięty chłopak +Staż na arenie +aktywność na forum +bezkonfliktowy +zajmuje się typerem czyli uczestniczy w życiu forum -będzie mniej na jb wbijał Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Kokonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4MQ Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na Tak +Miły +Ogar +Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak, jak najbardziej. +Dobry człowiek o szlachetnym sercu. +Dobry UBTek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak +Aktywność +Bez konfliktowy +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Tak Można z nim się pośmiać oraz "pobawić" (wiesz co mam na myśli ) Ogarnięty Nie poczuwa się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 +ładnie napisane podanie +staż wystarczający, jak na dzisiejsze realia +wywiązujesz się z obowiazkow ubt już od dłuższego czasu +pomoc w typerze, co bardzo szanuje +nie wiem jak na serwerach, ale na forum napewno bezkonfliktowy +zgłoszenia się przewijały też twoje +warna napewno nie miałeś, ale nie kojarzę również, abys otrzymał jakąś notkę nawet, więc to dobrze świadczy. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak, + Doświadczenie, jako jeden z kandydatów masz doświadczenie [Terminatora nie liczę jak pisałem w jego podaniu] + Estetyka podania, ładnie napisane podanie i dobrze się to czyta [a to spory atut dla moda]. + UBT przez dłuższy czas + Przyjmowałem Cię na admina Mirage i nie było z Tobą problemów przed podaniem jak i po nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Tak +mily +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Na tak miły aktywny ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 ta +ogar +doświadczenie -czasami kija ma ale nie na dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Na tak +miły +aktywny +ogarnia +podanie git +bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Na tak Imo prawie najlepszy kandydat +aktywność +podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Na tak :v +ogar +ładne podanie +doświadczenie +Miły +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi