Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie

Udostępnij

wiktooor

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ToruT
Imię: Wiktor
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem raczej niekonfliktową osobą na sieci.  Z wyjątkiem ostatniej niefortunnej skargi gdzie padło jedno wyzwisko z mojej strony. Na forum ostatnio  spędzam  sporo czasu bo zawsze gdy używam telefonu  to zaglądam odrazu na arenę. Wydaję mi się, że wywiązuje sie z swoich obowiązków z innych rang. Lubię grać na serwerach areny i robić wszystko by się jak najlepiej rozwijała np. robienie konkursów na jb(ostatnio słabo z fajkami dlatego też konkursów nie robię, ale jak je miałem to nawet szybkie konkursy o 1k zachęcały ludzi do grania, chciałem robić większe konkursy tak jak zrobiłem quiz ale niestety przegrałem 320k ), zgłosiłem się do robienia typera by wrócić nim na dobre tory. Staram się zgłaszać błędy popełniane przez użytkowników co mogą potwierdzić moderatorzy.
Doświadczenie w moderowaniu: Rozmawiałem z niektórymi moderatorami o różnych funkcjach moderacyjnych. W dodatku mam uprawnienia w dziale typera, dzięki czemu mam namiastkę posługiwania się funkcjami moderacyjnymi. Nie wiem czy mogę wspomnieć ale na innej sieci miałem styczność z większymi funkcjami moderacyjnymi.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wchodzę praktycznie co 10 minut, więc dokładnych godzin nie da sie określić.
Coś o sobie: Mam na imię Wiktor. Chodzę do I technikum na kierunku mechatronik. Mam dwóch braci, jeden młodszy drugi starszy. W rzeczywistości jestem bardzo gadatliwą osobą co czasami wkurza niektórych ludzi. Kiedyś bardzo lubiłem grać w piłkę, lecz niestety ta pasja upadła wraz z początkiem pandemi. Po ostatnim wyścigu poprzedniego sezonu Formuły 1 gdzie Verstappen w końcówce wyprzedził Hamiltona i wygrał cały sezon mocno zainteresował mnie ten sport i na pewno od kolejnego sezonu będę oglądał go  regularnie. Wynika to też z tego, że skoki coraz rzadziej oglądam bo przecież Polacy w tym sezonie fatalnie skaczą co pokazuje ostatnie dwa konkursy gdzie był jeden Polak w drugiej serii na 29 miejscu.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Jestem UBT od prawie roku. Jak mówiłem wyżej zgłosiłem się do robienia typera choć jest to pracochłonne.
Kontakt: Steam, Forum, Discord, Teamspeak

Edytowane przez ToruT
  • Lubię to! 3
  • WOW MEGA! 1

+ładnie napisane podanie 

+staż wystarczający, jak na dzisiejsze realia 

+wywiązujesz się z obowiazkow ubt już od dłuższego czasu

+pomoc w typerze, co bardzo szanuje 

+nie wiem jak na serwerach, ale na forum napewno bezkonfliktowy 

+zgłoszenia się przewijały też twoje 

+warna napewno nie miałeś, ale nie kojarzę również, abys otrzymał jakąś notkę nawet, więc to dobrze świadczy. 

Tak

Na tak,
+ Doświadczenie, jako jeden z kandydatów masz doświadczenie [Terminatora nie liczę jak pisałem w jego podaniu]
+ Estetyka podania, ładnie napisane podanie i dobrze się to czyta [a to spory atut dla moda].
+ UBT przez dłuższy czas
+ Przyjmowałem Cię na admina Mirage i nie było z Tobą problemów przed podaniem jak i po nim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności