Tomsonek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: TomSoneK Imię: Tomasz Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Myślę, że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko, ponieważ jestem wystarczająco długo na arenieskilla i wydaje mi się, że jestem godny zaufania, także w każdej wolnej chwili odwiedzam forum oraz jestem zawsze chętny do pomocy. Doświadczenie w moderowaniu: żadne Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jak najwięcej Coś o sobie: Jestem Tomasz pochodzę ze śląska chodzę do 2 klasy zawodówki moją pasją jest jeżdżenie na rowerze. Jestem osobą cierpliwą, pomocną. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Major DRv1, kilkukrotnie pełniłem funkcję admina na serwerach: Drv1, OnlyMirage, 5v5, 2maps, jb, arenki, rt#1 oraz UBT Kontakt: Steam oraz Discord Edytowane 23 Stycznia 2022 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Serio?? Rezygnujesz z ubt, Majora w moment byle by złożyć podanie na moda.. jak dla mnie mega słabe to zachowanie z twojej strony. Szczerze to mniejszy byłby już problem jakbyś z tymi rangami napisał. Byłbym w stanie Ci na tak nawet napisać, ale w tej sytuacji jestem zdecydowanie na NIE. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak +Wiek +Ogarnie bo miał majora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 na nie glupie zachowanie rezygnowac z m@ i ubt zeby pisac na moda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na Tak Ogarnięte osoba, ze sporym doświadczeniem, która nigdy nie sprawiła żadnych problemów. Dlaczego zrezygnowała z rangi majora? Dlatego, że całkowicie przestała grać na serwerze, co nie zmienia faktu, że dalej interesuje się areną i jest osobą bardzo aktywną na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 28 minut temu, RuteK napisał: Serio?? Rezygnujesz z ubt, Majora w moment byle by złożyć podanie na moda.. jak dla mnie mega słabe to zachowanie z twojej strony. Szczerze to mniejszy byłby już problem jakbyś z tymi rangami napisał. Byłbym w stanie Ci na tak nawet napisać, ale w tej sytuacji jestem zdecydowanie na NIE. Ale ty też zrezygnowałeś z majora?!!?!?!? Na Tak +ogar +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 23 minuty temu, #$Monster$# napisał: na nie glupie zachowanie rezygnowac z m@ i ubt zeby pisac na moda 39 minut temu, RuteK napisał: Serio?? Rezygnujesz z ubt, Majora w moment byle by złożyć podanie na moda.. jak dla mnie mega słabe to zachowanie z twojej strony. Szczerze to mniejszy byłby już problem jakbyś z tymi rangami napisał. Byłbym w stanie Ci na tak nawet napisać, ale w tej sytuacji jestem zdecydowanie na NIE. Może nie ma czasu na grę? I dlatego zrezygnował z rang ubt major? +miły +pomocny +ogarnięty Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 na nie kij 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Stycznia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 51 minut temu, RuteK napisał: Serio?? Rezygnujesz z ubt, Majora w moment byle by złożyć podanie na moda.. jak dla mnie mega słabe to zachowanie z twojej strony. Szczerze to mniejszy byłby już problem jakbyś z tymi rangami napisał. Byłbym w stanie Ci na tak nawet napisać, ale w tej sytuacji jestem zdecydowanie na NIE. Na pewno mądrzejsze niż branie 2x M@, żeby rezygnować po 1/2 miesiącach? Na tak +chęci +umie w forum +zaufany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 - Aktywność na forum, - Ogarnięty, - Dobrze się sprawdził w randze wyżej, Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 nie słabe podanie - brak doświadczenia - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Godzinę temu, rajek1908 napisał: 1 godzinę temu, #$Monster$# napisał: na nie glupie zachowanie rezygnowac z m@ i ubt zeby pisac na moda 2 godziny temu, RuteK napisał: Serio?? Rezygnujesz z ubt, Majora w moment byle by złożyć podanie na moda.. jak dla mnie mega słabe to zachowanie z twojej strony. Szczerze to mniejszy byłby już problem jakbyś z tymi rangami napisał. Byłbym w stanie Ci na tak nawet napisać, ale w tej sytuacji jestem zdecydowanie na NIE. Może nie ma czasu na grę? I dlatego zrezygnował z rang ubt major? +zaufany +aktywny +ma fajnego psa +ogarnięty +miły +obiektywny +doświadczenie na AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak aktywny doswiadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 2 godziny temu, Tomonto napisał: Dlaczego zrezygnowała z rangi majora? Dlatego, że całkowicie przestała grać na serwerze, co nie zmienia faktu, że dalej interesuje się areną i jest osobą bardzo aktywną na forum. +Aktywność +Staż na AS +Nawet miły :v Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 na tak duze doswiadczenie aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak doświadczenie zaufany aktywny spory staż na arenie obiektywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na nie - Rezygnacja z rang wyższych [dwóch naraz] - Podanie 1:1 jak z Października - Brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zmarnowałeś potencjał drv1, dawałem Ci pomysły, które można było wykorzystać typu zmiana lvl, balans klas;przedmiotów. Na ten moment tylko głupi, bądź pełna ambicji osoba by się podjęła wzięcia go. UBT posiadałeś lekko ponad dwa miesiące, z modem również by tak było? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na tak aktywny doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi